Čestitala i Uskrs!

Franka Batelić objavila video bez trunke šminke na licu, a za to je imala i poseban razlog: "Prije glamuroznog izdanja"

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 +20 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić pokazala je lice bez šminke u videu koji je objavila na svom profilu na Instagramu.

Nakon što je obilježila uskrsne blagdane s obitelji, pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama" Franka Batelić vratila se u Zagreb gdje ju čeka još jedno snimanje live emisije.

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama Video je hit! Pogledajte kako su se članice žirija "Plesa sa zvijezdama" okomile na najstrožeg kolegu: "Aj mrš kući, nema ali..."

A prije proba i spremanja 30-godišnja Franka je u pričama na Instagramu svima čestitala Uskrs i poslala lijepu poruku i to u videu u kojem nema trunke šminke na licu i u kojem je pokazala svoju prirodnu ljepotu.

"Bok ljudi moji najdraži! Evo mene sa još jednim nedjeljnim Instagram video iz auta, prije probe za ples. Ali danas nije bilo kakva nedjelja, danas je Uskrs! Sretan Uskrs svima, svima, svima, vašim najdražima, nadam se da ste za stolom, da fino papate šunku, jaja i da su klinci uživali u bojanju jaja. Nadam se da se puno smijete, da provodite kvalitetno vrijeme s vašim ljudima. Mi smo danas ovdje na Novoj TV, nismo sa svojim obiteljima. Ja sam iskoristila jučerašnji dan da se podružim sa svim svojim najdražima, a mi se gledamo večeras, mi se zabavljamo večeras i budite s nama. Za koji sat se gledamo u malo glamuroznijem izdanju. Velike puse ljudi! Uživajte danas", poručila je Franka u videu.

Pjevačica je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila fotografije sebe i svog supruga Vedrana Ćorluke koji na ramenima drži njihova sina Viktora te otkrila pritom kako svi zajedno uživaju na sunčanom otoku Cresu, a pridružila im se i njezina baka.

"Nema stresa na Cresu", napisala je Franka, a prizori koje je objavila raznježili su njezine pratitelje.

Ovih je dana objavila i fotografiju na kojoj pozira na imanju svoje bake u blizini Labina, koje se prostire na čak 43 hektra, a uključuje tri smještajna objekta, vanjski bazen i saunu.

"U mojoj Istri, na noninom imanju, mjestu gdje se širi miris djetinjstva i bezbrižnosti... Mjestu istinske sreće i mira gdje duša prodiše", napisala je, a obožavatelji su je obasuli komplimentima. Franka je tako pokazala da će itekako lijepo iskoristiti slobodno vrijeme i blagdane prije nego se vrati u Zagreb gdje je u nedjelju čeka nova emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj je gledamo kao članicu žirija.

Ove nedjelje će po prvi put gledatelji ući u ulogu žirija i ocjenjivati kandidate. U prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocijene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić +25 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Izabel Kovačić pokazala kako je ukrasila luksuzni stan za Uskrs, a sve je rastopio njezin maleni pomoćnik!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 2 +25 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Zanimljivosti Maja iz "Plesa sa zvijezdama" dobila medeno iznenađenje, sve je ganula: "Dočekalo me pismo. Najljubavnije od najvećeg navijača"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene