Pokazala čime raspolaže

Atraktivna supruga osnivača Colonije mamila je uzdahe u zajedničkom izlasku, a ni on joj se nikako ne može nadiviti!

Boris i Valerija Đurđević Boris i Valerija Đurđević Sanja Ebip Jagatić 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris i Valerija Đurđević Boris i Valerija Đurđević Boris i Valerija Đurđević Boris i Valerija Đurđević - 1 Boris i Valerija Đurđević - 2 Boris i Valerija Đurđević - 3 Boris i Valerija Đurđević - 4 Boris i Valerija Đurđević - 5 Boris i Valerija Đurđević - 6 Boris i Valerija Đurđević - 7 +19 Boris i Valerija Đurđević - 1 Galerija

Boris Đurđević pojavio se na jednom događaju u Zagrebu u društvu supruge Valerije.

Osnivač i producent jedne od najpopularnijih domaćih dance grupa Colonia, Boris Đurđević, već je devet godina u sretnom braku sa spisateljicom Valerijom.

Par se ovog tjedna zajedno pojavio na otvorenju jedne trgovine u Zagrebu, gdje je atraktivna Valerija ukrala sve poglede u topiću koji otkriva dekolte i trbuh.

Ni sam Boris ne može se nadiviti svojoj supruzi, koju često obasipa komplimentima na društvenim mrežama, a ne propušta obilježiti ni nijednu njihovu godišnjicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Đurđević♓️❤️♌️ (@borisdurdevic)

Valerija se inače godinama borila s endometriozom, podmuklom bolesti zbog koje je trpjela jake bolove od svoje 24.

"Endometrioza je bolest koja je osim što je misteriozna zbog načina na koji nastaje, nitko ne zna zašto nastaje, ni kako nastaje, nju je jako teško i objasniti. Laički rečeno, kronična bolest cijelog tijela pri kojoj tkivo slično sluznici maternice raste izvan maternice i širi se na mjestima na kojima ne bi trebala biti i onda kada žene imaju menstruaciju osjećaju strahovite bolove zato što osim što krvari normalno mjesto na maternici, krvare i mogu boljeti i ostala ta žarišta", objasnila je za In Magazin godinu dana nakon operacije koja joj je promijenila život nabolje.

"Situacija je, koliko ja znam, vrlo dobra! S ovom bolesti se nikad ne zna, ali osjećam se bolje nego u zadnjih 15 godina. Iako je bila turbulentna godina, izazovna i bolna i svakakva, isto je bila i radosna jer dobila sam svoj život nazad", kazala je tada.

Osim što je odlučila o ovoj bolesti progovoriti javno, Valerija je osnovala i Udrugu žena oboljelih od endometrioze "Ja sam 1 od 10" i pomoći.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 +30 Tara Thaller Celebrity Lijepa domaća glumica snimljena u izlasku nakon bračnog kraha, fotografije su odale i kako se nosi s razvodom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene