sve je jasno

Lijepa domaća glumica snimljena u izlasku nakon bračnog kraha, fotografije su odale i kako se nosi s razvodom!

Tara Thaller Tara Thaller Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Faris Pinjo - 2 Tara Thaller i Faris Pinjo - 3 +24 Tara Thaller i Faris Pinjo - 4 Galerija

Tara Thaller trenutačno prolazi kroz razvod braka, a sada je snimljena na jednom događaju u Zagrebu.

Glumica Tara Thaller nedavno je iznenadila javnost objavom da se razvodi od supruga Farisa Pinje, a ovaj se tjedan sama pojavila na jednom događaju u Zagrebu.

Tara je bila na otvorenju jedinstvenog pop-up dućana Sexy Body Shop, gdje je pozirala i s jednim zanimljivom proizvodom, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Za tu je prigodu odabrala malu crnu haljinu u kojoj je istaknula svoju vitku figuru, a širokim osmijehom na licu pokazala je da se dobro nosi s krahom braka.

Podsjetimo, Tara i Faris vjenčali su se u tajnosti, a u braku su bili kraće od dvije godine.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka je takva odluka teška, no kada dolazi iz obostranog stava, sam razlaz znatno je lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro", rekla nam je Tara.

Taru smo gledali i u posljednjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", nakon kojeg je sa svojim mentorom Mateom Cvenićem nastupila i na međunarodnom plesnom eventu "Adriatic Royal Pearl" u Opatiji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Grašo Hana Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić snimljena u javnosti nakon dugo vremena, prošetala se s kćerkicom Albom, a evo tko im je još pravio društvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene