Već godinama nije u Hrvatskoj

Naša bivša skijašica javila se nakon dugo vremena pa pozirala sa suprugom Kanađaninom, ovih dana slavili su lijepe vijesti!

Ana Jelušić - 7 Ana Jelušić - 7 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Jelušić - 3 Ana Jelušić - 1 Ana Jelušić - 2 Ana Jelušić - 4 Ana Jelušić - 6 Ana Jelušić - 5 Ana Jelušić Black i suprug Ana Jelušić Black - 1 Ana Jelušić Black - 2 Ana Jelušić Black - 3 +14 Ana Jelušić Black - 2 Galerija

U domu bivše hrvatske skijašice Ane Jelušić ovih se dana slavilo, njen suprug Travis Black proslavio je ulazak u novo desetljeće života.

Naša bivša skijašica Ana Jelušić Black na svom je Instagramu podijelila nove fotografije sa svojim suprugom Travisom Blackom, a imali su poseban povod.

Travis je ušao u peto desetljeće života, a zajedno su pozirali s rođendanskom tortom na kojoj su bile i svjećice.

''Desetljeće uhvaćeno u dva kadra. Kako je blesavo da se tada s 30 osjećao staro, a gledajući ga sada, s 40 izgleda osvježavajuće mlado'', napisala je Ana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Jelusic Black (@anajelusic)

Jelušić sa suprugom ima kćerkicu Ninu i sinčića Vitu, a u braku su šest godina. Zajedno žive u Švicarkoj, a često posjećuju Aninu rodnu Hrvatsku. Vjenčali su s 2016. godine nakon pet godina veze, a sudbonosno ''da'' izgovorili su u Hrvatskoj, na Trsatskoj gradini.

Pogledaji ovo Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

Podsjetimo, Ana je bila primorana završiti svoju skijašku karijeru sa samo 24 godine zbog tegoba s astmom. Po završetku sportske karijere, 2012. godine, pridružila se Međunarodnom olimpijskom odboru (MOO) kao voditeljica odnosa sa sportašima. Budući da su joj u središtu interesa event menadžment, komunikacije i mediji, radila je i kao voditeljica komunikacija za Hrvatski skijaški savez.

Pogledaji ovo Janica i Ivica Kostelić na treningu Cro Ski Teama, 1993. Nekad i sad Pogledajte kako su Janica i Ivica Kostelić izgledali na dan kada su otkriveni, njihov otac već je tada znao što ih čeka: "Buš videl, jednog dana..."

Zbog Travisa se odselila iz Hrvatske te posve posvetila obitelji, a danas radi za svoju konzultantsku agenciju Black Peak, koja blisko surađuje sa sportskim organizacijama i brendovima na raznim projektima.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris - 8 Chuck Norris - 2 Chuck Norris - 1 Chuck Norris - 3 +23 Chuck Norris - 7 Celebrity Vjerovali ili ne, Chuck Norris ima 84 godine! Ovakvog ga pamtite, no već dugo on više tako ne izgleda

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton Kate Middleton +27 Kate Middleton Celebrity Pojavile se nove informacije o Kate Middleton, poslano je i upozorenje na koje bi svi trebali pripaziti zbog nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene