Prije točno 30 godina

Pogledajte kako su Janica i Ivica Kostelić izgledali na dan kada su otkriveni, njihov otac već je tada znao što ih čeka: "Buš videl, jednog dana..."

Janica i Ivica Kostelić na treningu Cro Ski Teama, 1993. Janica i Ivica Kostelić na treningu Cro Ski Teama, 1993. Siniša Hančić/History I/C/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Janica i Ivica Kostelić na treningu Cro Ski Teama, 1993. Janica i Ivica Kostelić s ocem Antom na treningu Cro Ski Teama, 1993. Ivica i Janica Kostelić - 1 Ivica i Janica Kostelić - 2 Ivica i Janica Kostelić - 3 Ivica i Janica Kostelić - 4 Janica Kostelić - 1 Janica Kostelić - 2 Janica Kostelić - 6 Janica Kostelić - 1 +13 Janica Kostelić - 4 Galerija

Pojavile su se fotografije Janice i Ivice Kostelića iz 1993. godine, kada je domaća javnost prvi put čula za njih.

Prije točno 30 godina, u ožujku 1993. godine, domaća javnost prvi je put čula za Janicu i Ivicu Kostelića.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić (Foto: Facebook) Najvažnija uloga Evo što je poručila Janica Kostelić u svojoj prvoj javnoj objavi od rođenja sinčića

Jedanaestogodišnja Janica i trinaestogodišnji Ivica tada su snimljeni na treningu Cro Ski Teama na Medvednici, a njihov otac i trener Ante Kostelić Gips zamolio je autora fotografije da ih snimi, uz komentar: "Buš videl, jednog dana bu nekaj od njih."

I bio je u pravu. Janica i Ivica postali su najtrofejniji hrvatski skijaši, a iako su se oboje umirovili, do danas su ostali sinonim za skijanje.

Oboje su nakon umirovljenja postali i roditelji. Ivica sa suprugom Elin Kostelić, s kojom je u braku od 2014. godine, ima četvero djece, sinove Ivana i Leona te blizanke Janu i Katu.

Janica je 2019. godine rodila sina Oskara, s kojim se dosad samo jednom pojavila u javnosti, i to u ljeto 2021. godine, na Sinjskoj alki.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena Gvardiol - 3 +29 Lorena Gvardiol - 2 Celebrity Joško Gvardiol uživa u društvu svojih lijepih sestara koje su mu stigle u posjet, proveo ih je kroz svoja najdraža mjesta!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene