na udaru kiritka

Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Beyonce Beyonce Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce Beyonce Beyonce i Tina Turner Beyonce i Tina Turner Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce - 6 Beyonce - 5 Beyonce - 2 Beyonce Beyonce +19 Beyonce Galerija

Beyonce je tijekom koncerta u Parizu odala počast Tini Turner, pa se zbog jedne svoje pjesme našla na udaru kritika.

Američka r'n'b pjevačica Beyonce u petak je tijekom koncerta u Parizu odala počast Tini Turner, kazavši da "ne bi bila na toj pozornici" da nije bilo te nedavno preminule pjevačice.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Potpuno opušteni Beyonce tijekom razgledavanja Lijepe Naše pokazala raskošni dekolte, a jednu neizbježnu stvar ponijeli su sa sobom na večeru!

Beyonce je u petak zaustavila svoj nastup na Stade De Franceu kako bi se prisjetila američke pjevačice sa švicarskim državljanstvom koja je u srijedu nakon duge bolesti preminula u Švicarskoj, u 83. godini.

Turner je s Beyonce nastupila u duetu 2008. godine na dodjeli Grammyja kad su izvele njezin hit "Proud Mary".

"Samo želim odvojiti sekundu i odati počast Tini Turner", čuje se Beyonce kako govori na snimkama koncerta podijeljenim na društvenim mrežama.

"Ako ste moj obožavatelj, obožavatelj ste i Tine Turner jer ja ne bih bila na ovoj pozornici bez nje, pa želim da se zaderete kako bi ona mogla osjetiti vašu ljubav", rekla je Beyonce.

"Osjećam se tako blagoslovljeno što mi je bilo omogućeno svjedočiti njezinoj briljantnosti".

I dok je njezin potez oduševio publiku, brojni bijesni obožavatelji Tine Turner na društvenim mrežama su prozvali Beyonce zbog pjesme u kojoj je navodno ismijala njezin težak život.

Radi se o jednom od njezinih najvećih hitova, pjesmi "Drunk in Love", koju je 2013. snimila sa suprugom Jay Z-jem, i koji u jednom dijelu repa o navodnoj svađi Tine i njezinog nasilnog bivšeg muža Ikea Turnera, kada ju je tjerao da pojede komad torte, gurajući joj ga u lice. U pjesmi se spominje i Anna Mae, što je pravo ime Tine Turner.

"Ne mogu prestati razmišljati o tome kako su Jay Z i Beyonce ismijali nasilje nad Tinom Turner", "Jay Z i Beyonce su mi postali odvratni nakon pjesme 'Drunk i Love'", "Prvo promijeni stihove svoje uvredljive pjesme pa se onda zahvali Tini", neki su od brojnih komentara s društvenih mreža.

Spornu pjesmu komentirala je i sama Tina, koja je 2019. godine za New York Times rekla da nije bila iznenađena stihovima.

Inače, Beyonce je trenutno na svojoj svjetskoj turneji Renaissance, a od ponedjeljka će pet večeri nastupati na stadionu Tottenhama Hotspura u Londonu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanqiange - 2 Sanqiange - 3 Sanqiange - 4 Sanqiange - 5 +1 Sanqiange - 6 Zanimljivosti Influencer preminuo nakon snimanja opasnog izazova, pratitelji su uživo svjedočili njegovoj kobnoj odluci!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 2 Blake Lively - 3 Blake Lively - 4 +21 Blake Lively - 4 Celebrity Prelijepa glumica hrabro je preskočila jedan odjevni komad, a ispod minijaturnog topića naziralo se baš sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene