u skladu s prigodom

Arnold Schwarzenegger i 28 godina mlađa partnerica napravili su pomutnju na Oktoberfestu, njihova izdanja pravi su hit!

Arnold Schwarzenegger - 2 Arnold Schwarzenegger - 2 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger - 3 Arnold Schwarzenegger - 4 Arnold Schwarzenegger - 5 Arnold Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger - 2 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 2 +12 Arnold Schwarzenegger - 1 Galerija

Arnold Schwarzenegger na Oktoberfest je došao u društvu svoje djevojke Heather Milligan.

Slavni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger (76) stigao je na Oktoberfest u Münchenu sa svojom boljom polovicom Heather Milligan (48).

Pojavio se u vrlo neobičnom kožnom sakou i hlačama ispod kojih je nosio visoke čarape, a na sve je kombinirao crnu majicu i smeđe kožne cipele. 

Njegova djevojka nosila je ružičastu svilenu haljinu ispod koje je imala bijelu čipkastu majicu, a njezin je stajling nalikovao na bavarsku nošnju.

Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni pred okupljenim fotografima i mnoštvom obožavatelja, a zatim su s ostatkom društva obišli Oktoberfest.

Inače, za vezu Arnolda i Heather, koja je fizioterapeutkinja, doznalo se 2013. godine kada su se pojavili na nekoliko događaja zajedno, a otad ju je glumac često spominjao i u svojim intervjuima.

Podsjetimo, Arnold je bio u braku s Mariom Shiver, s kojom ima troje djece: sina Christophera i kćeri Katherine i Christinu. Osim toga ima i sina Josepha Baenu, kojeg je dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece Mildred Patriciom Baena.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Lupino i kći Zita Stefan Lupino i kći Zita Stefan Lupino i kći Zita Martin Lepen, sin Stephana Lupina +10 Martin Lepen, sin Stephana Lupina Celebrity Stephanu Lupinu u izlasku se pridružila prelijepa kći koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti

  1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić Blanka Vlašić +16 Blanka Vlašić Nekad i sad Evo kako je Blanka Vlašić izgledala prije zahvata na koji je otišla iz zdravstvenih razloga, pa je nešto i korigirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene