Mlada i nepoznata glumica

Jedan od najbogatijih glumaca rijetko pokazuje lijepu suprugu, a ona je zbog njega donijela i drastičnu odluku

Adam i Jackie Sandler Adam i Jackie Sandler Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adam i Jackie Sandler - 2 Adam i Jackie Sandler - 3 Adam i Jackie Sandler - 1 Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam i Jackie Sandler Galerija

Adam Sandler bio je jedan od uzvanika, ali i nominiranih glumaca na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu, gdje se pojavio sa suprugom Jackie.

Holivudski glumac Adam Sandler u javnosti se rijetko pojavljuje na crvenom tepihu sa svojom suprugom Jackie Sandler i rijetki znaju kako ona izgleda, ali par je učinio iznimku i pojavio se zajedno na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah teen dramska komedija Film koji će biti potpuni hit tinejdžerima, ali je iznimno šarmantan za pogledati i ako ste malo stariji

56-godišnji Adam pozirao je fotografima u crnom elegantnom odijelu, dok je 48-godišnja Jackie zablistala u crvenoj haljini s dubokim dekolteom u kojem je privukla dodatnu pozornost.

Par se upoznao 1999. godine kada je Jackie bila mlada i nepoznata glumica, no dobila je priliku glumiti s njim u filmu "Tata od formata". Njihova romansa započela je na snimanju na kojem su se zaljubili, a 2003. godine vjenčali su se u Malibuu na imanju Davea Clarka. Jackie se zbog Adama preobratila i postala Židovka i danas su sretni roditelji dviju djevojčica, Sandy i Sunny.

Adama ćemo uskoro gledati u nastavku filma "Slučajni detektivi" s Jennifer Aniston, a na ovogodišnjem SAG-u bio je nominiran u kategoriji najbolje muške uloge u filmu "Prilika života".

Iako ga publika voli, Sandler je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari nisu mu baš bili naklonjeni i nazivali su njegove komedije glupima i bezveznima. No Adam je nizao uspjeh za uspjehom, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 +11 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Celebrity Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 +17 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Celebrity Zvijezda "Kumova" u izdanju u kakvom je nemamo priliku vidjeti u seriji: Pokazala je glamuroznu stranu i figuru za poželjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene