Bio je omiljen

Svjetski slavne zvijezde opraštaju se od prijatelja koji je preminuo u Hrvatskoj: "Shrvani smo"

J.R. Ridinger J.R. Ridinger Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju J.R. Ridinger - 3 J.R. Ridinger - 1 J.R. Ridinger - 2 J.R. Ridinger - 6 J.R. Ridinger - 5 J.R. i Loren Ridinger +0 J.R. Ridinger Galerija

J.R. Ridinger preminuo je na ljetovanju u Hrvatskoj, a od njega se opraštaju svjetske zvijezde među kojima je bio omiljen.

Jedan od najpoznatijih američkih marketinških stručnjaka J.R. Ridinger bio je omiljen među brojnim zvijezdama s A liste koje je šokirala i zatekla vijest o njegovoj iznenadnoj smrti u Hrvatskoj.

J.R. je s obitelji plovio našim morem kada je iznenada obolio od plućne embolije i nažalost preminuo u 63. godini, što je potvrdila i njegova supruga Loren Ridinger putem društvenih mreža.

Par je bio često viđen na svim važnijim događanjima, a bili su bliski s Jennifer Lopez, sestrama Kardashian, Marcom Anthonyjem, Scottiejem Pippenom i Beckhamovima koji se od od prijatelja opraštaju putem društvenih mreža.

"Shrvana sam ovom viješću", napisala je Khloe Kardashian, dok se košarkaš Scottie Pipen prisjetio kako mu je J.R. pomogao u životu.

"Izgubili smo jednog dobrog čovjeka. JR mi je bio od velike pomoći i podrška kad sam započinjao svoj život nakon košarke, dajući mi dragocjene savjete i učeći me kako da postanem poduzetnik. Dotaknuo je mnoge živote i jako će mi nedostajati. Šaljem ljubav njegovoj ženi", napisao je Scottie na Twitteru.

"Bili ste najbolji u stvaranju uspomena. Svakom ste bili uzor, oko vas su se svi osjećai voljeno i posebno. Cijeli život ću pamtiti uspomene s vama. Srce mi je slomljeno i J.R. će nam jako nedostajati", poručila je Kim Kardashian Loren.

"Volimo te puno Loren i šaljemo ti ljubav", napisali su David i Victoria Beckham.

Ridingersi inače posjeduju 51 milijun dolara vrijednu superjahtu Utopia IV, no Page Six prenosi da su u Hrvatskoj unajmili brod.

J.R. je osim supruge Loren iza sebe ostavio dvije kćeri, Amber i Amandu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +23 Marko Grubnić Celebrity Grubnić pokazao nikad bolje mišiće, a prizor u kupaćim gaćicama zasjenio je luksuz oko njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene