Preplanuo i zgodan

Grubnić pokazao nikad bolje mišiće, a prizor u kupaćim gaćicama zasjenio je luksuz oko njega

Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 3 +19 Marko Grubnić - 1 Galerija

Marko Grubnić objavio je na Instagamu fotografiju u kupaćim gaćicama na kojoj do izražaja dolaze njegovi isklesani mišići.

Modni stilist Marko Grubnić oduzeo je dah svojim pratiteljima na profilu na Instagramu i to fotografijom na kojoj pozira samo u kupaćim gaćicama i pokazuje nikad bolju top formu.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Marko nije otkrio lokaciju luksuzne destinacije na kojoj je fotografija nastala, ali to i nije tako važno jer su svi ostali detalji u sjeni njegovih isklesanih trbušnjaka.

"Ljeto bez kraja", napisao je uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Poznato je da Marko voli luksuzne stvari pa se nedavno pohvalio kako ima novog limenog ljubimca, a s pratiteljima je podijelio video na kojem odmotava luksuzni auto koji je bio pokriven crnim plaštom i omotan velikom crvenom mašnom.

'Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju'', napisao je uz snimku te dodao ''moja beba''.

Potom je objavio fotografiju na kojoj je naslonjen na auto i napisao: ''Sretno dijete''.

Grubnić nije potpuno pokazao auto niti otkrio o kojoj je marki riječ, ali ne sumnjamo da je u pitanju vrlo skup auto.

Marko se na svojim društvenim mrežama često hvali i svojim isklesanim tijelom, a nerijetko objavljuje i fotografije u kupaćem kostimu s ljetovanja.

Od svoje mladosti puno se promijenio, a kolike su promjene najbolje pokazuju njegove fotografije iz prošlosti, točnije iz 2005. godine koje su se sada pojavile u javnosti, a na kojima izgleda u potpunosti drugačije nego danas. Marko danas ne krije da se u međuvremenu podvrgnuo nekim estetskim korekcijama o čemu je iskreno progovorio.

"Istina je da neke stvari oko kojih sam, neću reći bio iskompleksiran, nego sam ih na sebi više primjećivao od ostalih, to sam popravio. Tih problema više nemam, a i u godinama sam kad se više ne opterećujem time, zadovoljan sam samim sobom. Nikad nisam skrivao da sam operirao nos", izjavio je jednom prilikom za IN Magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vegara Sofia Vegara Sofia Vegara Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 2 +25 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 4 Celebrity Nikad bujnije obline Sofia Vergara jedva je ugurala u usku haljinicu, tip-top našminkano lice tako je palo u drugi plan

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene