Vole se od srednje škole

Rijetki izlazak Zlatka Dalića s lijepom i samozatajnom suprugom, evo kako je izbornik znao javno govoriti o njoj

Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić sa suprugom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL) Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Zlatko Dalić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Zlatko i Davorka Dalić pojavili su se na premijeri filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča".

Izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić stigao je na premijeru dokumentarnog filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča" koja je održana u Zagrebu, a društvo mu je pravila lijepa supruga Davorka.

Pogledaj i ovo Dvorka i Toni Dalić - 3 Najveća potpora! Supruga i sin Zlatka Dalića bodre Hrvatsku u Katru, Davorka se zaogrnula jednim navijačkim rekvizitom!

Par je dobro raspoložen pozirao okupljenim fotografima, a Davorka je blistala u jednostavnoj crnoj haljini, dok se Zlatko odlučio za sportsku eleganciju.

Samozatajna Davorka inače se rijetko pojavljuje u javnosti, no par se voli još od srednjoškolskih dana. Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez Davorkine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

U braku su od 1992. godine, a imaju 28-godišnjeg sina Tonija koji je završio studij digitalnog marketinga, te 23-godišnjeg Burnu koji je ove godine uspješno diplomirao na Rochester institutu za tehnologiju u Zagrebu. Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Celebrity Mišo Kovač je na kisiku i spava, ravnatelj splitske bolnice otkrio kakvo mu je trenutačno stanje

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene