Dobio terapiju

Mišo Kovač je na kisiku i spava, ravnatelj splitske bolnice otkrio kakvo mu je trenutačno stanje

Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Galerija

Legendarni Mate Mišo Kovač i dalje se nalazi u splitskoj bolnici nakon što je iz iste bio otpušten na kućno liječenje zbog koronavirusa kojim se zarazio.

80-godišnji Mate Mišo Kovač u bolnici je ponovno završio jer mu je naglo porasla temperatura, no ravnatelj bolnice Julije Meštrović sada je potvrdio za Dalmatinski portal da mu je stanje uglavnom stabilno, a 24 sata prenosi da je na kisiku i spava te da je dobio svu terapiju.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Oglasila se kći Ivana! Mišo Kovač završio u bolnici, na splitske Firule prevezen je vozilom hitne pomoći

Slobodna Dalmacija je u utorak pisala kako je Mišo u bolnici završio jer je pozitivan na koronavirus, a osim njega na koronu su pozitivne i njegova supruga Lidija te kći Ivana koja ga je prije nekoliko dana posjetila u Strožancu pokraj Splita gdje on živi već nekoliko mjeseci. Poznato je i da su Mišo, Lidija i Ivana cijepljeni protiv koronavirusa.

Legendarni je pjevač krajem prošlog mjeseca hitno hospitaliziran, nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac. Tamo je napravio test na koronavirus, a rezultat je bio negativan.

Mišo je u bolnici završio i u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Prije dvije godine je zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća, a samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12 tisuća ljudi u splitskoj Spaladium areni.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić Marko Kutlić - 2 +13 Marko Kutlić inMagazin Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene