Mnogi se suočavaju s tim

Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić Marko Kutlić - 2 Marko Kutlić Marko Kutlić Dalibor Petko, Matija Cvek i Marko Kutlić In Magazin: Marko Kutlić - 5 In Magazin: Marko Kutlić - 8 In Magazin: Marko Kutlić - 9 +7 Marko Kutlić - 3 Galerija

Mladi pjevač Marko Kutlić pred našim je kamerama progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori, jednom od onih s kojima se danas mnogi suočavaju. Kutlić je, naime, priznao da je ovisnik o društvenim mrežama i mobitelu te da se protiv toga odlučio boriti. Sve o ovom problemu, novoj pjesmi te zašto Bosnu i Hercegovinu smatra najliberalnijom državom na svijetu, otkrio je za In magazin.

Ovo je nova pjesma Marka Kutlića, u kojoj je, kako kaže, napokon došao do zvuka koji je tražio.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić izazvali pomutnju Domaći pjevač i pjevačica stali na kraj nagađanjima nakon fotografije na kojoj se drže za ruke: "Čekaj, vi ste par?"

''Ovo je prvi put da sam javno objavio pjesmu za koju sam napisao i tekst i glazbu, imam puno pjesama za koje sam napisao i tekst i glazbu, samo što one stoje'', kaže. 

U videospotu za novu pjesmu Kutlić je testirao kondiciju.

''Sigurno preko 30 km sam pretrčao taj dan, ali to je bilo cijelo vrijeme u full sprintu. Uganuo sam tri puta desnu nogu, tri puta lijevu'', priča. 

Pjesma "Uz nju" već je osvojila njegovu publiku, a glazbu Kutlić doživljava kao poziv.

''Ja bez muzike sam ništa, ja bez muzike nemam nikakvu svrhu svog postojanja osim toga što sam otac'', smatra. 

Ovaj 26-godišnjak otac je dvojice sinova, a posljednjih mjeseci odlučio je suočiti se s problemom kojeg je već dugo svjestan.

''Jednu stvar sam skužio - da sam teški ovisnik o mobitelu i društvenim mrežama, skužio sam da je to jedna ovisnost koja prelazi čak možda i u bolest'', kaže. 

I tu, kako je naziva, "bolest", odlučio je pobijediti.

''Od kraja sedmog mjeseca sam odlučio da se želim izliječiti od te bolesti jer sam osvijestio i svi su mi govorili moji bližnji da trebam malo manje, da trebam dozirati i to'', kaže. 

A glavni problem vidi u uređaju bez kojeg mnogi od nas ne mogu zamisliti život.

''Taj mobitel stvara jednu vrstu ovisnosti kao drogu zato što te društvene mreže, ti dok si na njima, ti si konstantno sretan zato što svaki čovjek ima potrebu za socijalnim kontaktom. On kroz društvene mreže prima socijalni kontakt i on čim ugasi to, on je odmah u tom trenu nesretan'', kaže. 

Bez obzira na to što su sponzorstva na društvenim mrežama bila izvor prihoda, i s tim je odlučio prestati.

''Ne želim ljudima stvarati krivu sliku, želim jednostavno da me ljudi dožive kao glazbenika, a ne kao nekog influencera. Radije bih radio nešto drugo, bavio se nečim drugim nego da na taj način sebe izlažem'', priča. 

Ono što ga kao glazbenika muči kad su koncerti u pitanju, su naravno - mjere.

''Kad god igra hrvatska reprezentacija, sretan sam, srce mi jako lupa, ali nije mi jasno kako hrvatska reprezentacija igra pred 30 tisuća ljudi, a ja ne mogu napraviti koncert bez 1000 potvrda. Mislim da je jedina država koja je liberalna trenutno u svijetu Bosna i Hercegovina, to je moje mišljenje'', pita se. 

A on svoje mišljenje ne krije, izrazit će ga sigurno i u pjesmama s novog albuma koji planira objaviti iduće godine.

''Ne mogu ja sad tu nešto glumiti jer ja nisam nikakav diplomat, političar, ja ću ti reći što mislim i to je to'', zaključio je za kraj razgovora. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Getty Images) +8 Emma Watson (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bivšu dječju zvijezdu nismo navikli gledati u tijesnom badiću, a čini se da paparazze ni ovaj put nije očekivala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene