Ovo je rijetkost!

Bivšu dječju zvijezdu nismo navikli gledati u tijesnom badiću, a čini se da paparazze ni ovaj put nije očekivala!

Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Getty Images) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (FOTO: Profimedia) +2 Emma Watson (Foto: Getty Images) Galerija

Emma Watson ovih dana uživa u toplom odmoru na Barbadosu gdje su je u bikiniju snimili paparazzi.

Britanska glumica Emma Watson, najpoznatija po ulozi Hermione u filmovima o Harryju Potteru, snimljena je u rijetkom izdanju u bikiniju, dok je uživala na jednoj od plaža suncem okupanog Barbadosa.

Pogledaj i ovo Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) A bili su zakleti neprijatelji Ona je bila slatka štreberica, on žgoljavi zlikovac, danas svojim izgledom baca u trans obožavateljice, ali i otkriva detalje o njihovoj romansi

31-godišnja Emma nije promakla paparazzima u tijesnom bordo bikiniju uz more, a pokazala je utegnute noge i vitki struk nakon što je luksuznim gliserom s prijateljicom stigla na odredište gdje vjerojatno nije očekivala objektive fotoaparata. Emma je bila dobro raspoložena sve dok nije shvatila da ju snimaju, no ipak im nije odlučila pobjeći. 

Glumicu ćemo uskoro gledati u specijalu "Povratak u Hogwarts" koji je snimila sa svojim bivšim kolegama i zvijezdama Danielom Radcliffeom i Rupertom Grintom, a koji će na malim ekranima biti prikazan 1. siječnja 2022. godine.

Prema pisanju Entertainment Weeklyja u specijalu će podijeliti nove detalje sa snimanja i to kroz razgovore s brojnim glumcima, pa ćemo u njemu također gledati i Helenu Bonham Carter, Garyja Oldmana, Robbieja Coltranea i Ralpha Fiennesa, kao i Chrisa Columbusa, koji je režirao prvi film u nizu o malenom čarobnjaku.

Nakon filmova koji su joj obilježili život, Emmino je odrastanje bilo puno izazova i iskušenja pod najvećim reflektorima svijeta filma i pažnje javnosti. Tako je u priči za britanski Vogue progovorila o vlastitoj borbi identiteta koji je vodila zbog svoje uloge Hermione Granger.

"To je tako bizarno i onostrano, sve to što mi se događalo. Bilo je trenutaka kada je sve postalo tako veliko i važno, kada sam osjećala vrtoglavice, sve mi je djelovalo tako nepovezano. Moje cijelo postojanje i identite koji su zaista važni i čvrsti, nemaju veze s ničim od toga", izjavila je Emma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene