Opa!

Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 3 Mario Poje/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović je nakon dvije godine nastupila u Zagrebu, a za koncert je obukla haljinu koja otkriva noge i dekolte.

Pjevačica Danijela Martinović (50) ovaj je tjedan nastupila u klubu Mint u Zagrebu, gdje je iznenadila stajlingom.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Nosila je zavodljivu crnu haljinu s dekolteom koji seže do struka te opasno visokim prorezom na donjem dijelu, i ne pamtimo kada smo je zadnji put vidjeli u nečem ovako izazovnom.

Elegantan strukirani kroj haljine naglasio je i njezinu vitku figuru, koju je zadržala od samog početka karijere duge više od 30 godina, a premijerno je pokazala i novu frizuru, kojom se nedavno pohvalila na Instagramu.

Danijeli je ovo bio prvi koncert u Zagrebu nakon dvije godine, a uvijek vrckava, nasmijana i raspoložena, izgledala je kao da se zabavila jednako dobro kao i publika, iako je u ovoj haljini svakim pokretom riskirala pokazati i više nego što je planirala.

Inače, Danijela je nedavno odlučila i progovoriti o svojem privatnom životu i emocijama nakon što su ona i Petar Grašo prekinuli ljubavnu vezu dugu 26 godina.

U intervjuu koji je dala za magazin Gloria osvrnula se na nove početke u svojem životu i otkrila je što joj je najviše pomoglo u teškim trenucima.

"Ne možete mimoići trenutak koji je neizbježan", izjavila je tada.

Dotad se u medijima nije oglašavala na tu temu, čak ni nakon što se pročulo da je Petar u vezi s Hanom Huljić, i to navodno od ovog ljeta. Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fotografije s pjevačem.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić Marko Kutlić - 2 +13 Marko Kutlić inMagazin Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene