jasan je po pitanju žena!

Šuškalo se da vara samozatajnu ljepoticu koje nema na vidiku dok se odmara na luksuznoj jahti, no jednim je potezom dao naslutiti gdje je ona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatan Ibrahimović trenutačno se odmara na luksuznoj jahti na Ibizi, gdje je privukao pozornost paparazza.

Zlatan Ibrahimović (39) uživa u odmoru prije početka nove sezone u klubu A.C. Milano nakon što nije bio dio švedske reprezentacije na Euru 2020. zbog ozljede. 

Nogometaš je snimljen na luksuznoj jahti kod španjolskog otoka Ibize, a nigdje na vidiku nije bilo njegove 11 godine starije, nevjenčane supruge Helene Seger. Ibrahimović je u jednom trenutku tijekom vožnje gliserom skinuo majicu kratkih rukava i pokazao istrenirani i tetovirani torzo. 

Iako se Helena nije mogla vidjeti na fotografijama paparazza, sasvim sigurno bila je s nogometašem na jahti. Naime, on je objavio na Instagramu snimku kako skače u vodu preko ograde na kojoj su njegovi sinovi, a Zlatanova supruga je vjerojatno bila zadužena za snimanje kao što je to bio slučaj prošle godine dok su ljetovali u Saint-Tropezu.

Zlatan ima razloga za slavlje jer se prije nekoliko dana pohvalio na Twitteru trailerom za film o njemu pod nazivom "I Am Zlatan: The Movie" koji će u rujnu stići u kina. Temelji se na njegovoj autobiografiji "I, Ibra" i govori o njegovu nogometnom uspjehu od švedskog Malmöa, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda i LA Galaxyja. Zanimljivo je da pred kraj svoje nogometne karijere opet igra u Milanu. 

Inače, Ibrahimović je od 2001. u vezi s diplomiranom ekonomisticom i bivšim modelom, Šveđankom Helenom, koja cijeni svoju privatnost te nema ni profil na društvenim mrežama. Nogometaš to poštuje i on također ne otkriva previše o svom životu izvan terena. Par ima sinove, 14-godišnjeg Maximiliana i 13-godišnjeg Vincenta.

Zlatanova i Helenina veza preživjela je brojne glasine o njegovim aferama s drugim ženama. Prije nekoliko mjeseci nogometaša su povezivali sa slavnom sportskom novinarkom iz Italije Dilettom Leottom, s kojom je surađivao na snimanju reklama i tamošnji su mediji tvrdili da se pojavila i na pragu njegovih kućnih vrata. Ibrahimović i Seger to nisu htjeli komentirati. 

Helena je u jednom od rijetkih intervjua otkrila da ne troši previše vremena na vlastiti izgled, da misli kako ima prevelike usne, prekratke noge i da se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Helena nema zaposlene kućne pomoćnice, uživa u brzim vožnjama motociklom, a intervjui su joj zaista rijetkost, dala ih je svega nekoliko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", ispričala je Šveđanka. 

Zlatan je svojedobno otkrio da njegovo srce pripada samo jednoj ženi i osvojio je simpatije nježnijeg spola svojom izjavom. Na pitanje kakve žene želi odgovorio je kratko i jasno. "Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Zlatan, pritom misleći na svoju Helenu.

Mnogi opisuju njihov odnos kao netipičan odnos nogometaša i manekenke, a ona se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova i zaslužna je za milijunske ugovore koje ima potpisane sa sponzorima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene