Ne propustite!

'Zgodna žena': Novi reality koji morate gledati na Doma TV!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Modna kritičarka i suradnica Vougea i Ella, Louise Roe, u ulozi koja ženama mijenja živote. Reality show 'Zgodna žena' omogućuje sramežljivim djevojkama da konačno naprave prvi korak prema ljubavi svog života od 4. svibnja na programu Doma TV-a!

Britanska modna stručnjakinja, Louise Roe, sramežljivim djevojkama mijenja izgled i suočava se sa njihovim najvećim strahom – kako prići muškarcu svojeg života!
Na programu Doma TV-a Lousie će napraviti sve: pozvati njihovog dečka na spoj te sramežljive djevojke pretvoriti u prave zavodnice. Lousie vadi iz ormara njihove najveće strahove i omogućuje im da svoj život naprave sretnim.

>> Pa to je štrumpfastično! 'Mali plavi' se vraćaju na TV ekrane

Pogledaj i ovo showbuzz Čista suprotnost Neočekivani preokret! Otkrivena tajna o filmu koji je osvojio svijet

O voditeljici:

Sudjelovala je u mnogobrojnim projektima poput 'Perfect Catch', 'Fashion Star', te je bila voditeljica u hit realityju 'Fashion Police'.

Louise Roe rođena je 3. prosinca 1981. godine te je engleska televizijska voditeljica, model i modna novinarka. Poznata je po svojim voditeljskim angažmanima na BBC-u u showovima poput: 'The Clothes Show', 'Fashion Police' i 'Perfect Catch'.
Nakon što je završila srednju školu Guildford, Louise je diplomirala englesku književnost na sveučilištu Durham. Njezin prvi posao bio je stažiranje u časopisu Elle. Pisala je članke za MSN, Daily Mail, britanske Vouge i Elle.
Na ekran je stigla kao voditeljica BBC-jevog 'The Clothes Show-a', a slijedili su angažmani u 'Fashion Police' te 'Perfect Catch'. Bila je u gostujući sudac u showu 'Britain's Next Top Model'. Prošle godine odabrana je umjesto Elle Macpherson kao voditeljica druge sezone reality showa 'Fashion Star'. Izvještavala je s crvenog tepiha ovogodišnjim Oscarima za Access Hollywood. U listopadu 2012. godine Louise je lansirala svoju zadnju kolekciju cipela i ručnih torbi u suradnji s londonskim brandom Stylistpick. Uređuje svoju internetsku stranicu koja donosi svježe vijesti o modi i trendovima.

Reality show 'Zgodna žena' originalno se prikazivao na CW Network, a prodan je i na internacionalno tržište. Prvo je prodan u Francusku i Kanadu, a kasnije se proširio i po ostalim televizijskim tržištima.

O RADNJI

U ovom realityju sramežljive djevojke pronađu privlačnu ženu u sebi kako bi osvojile muškarca svojih snova. Svaki tjedan naša slavna domaćica mentorica je drugoj 'Zgodnoj ženi' koja prolazi zapanjujuću preobrazbu, a od nje traži da pobijedi neki svoj duboko ukorijenjeni strah. Nakon što djevojke postanu otvorenije i koketnije s pomoću elektrošokera na daljinsko upravljanje, nova Pepeljuga spremna je za susret sa svojim princem. Bez obzira na to osjeća li on isto prema njoj, 'Zgodna žena' je na dobitku: sad ima samopouzdanje i hrabrost da potraži ljubav o kakvoj je sanjala.

U PRVOJ EMISIJI POGLEDAJTE:

Sramežljiva i neuredna Christine pokušava se riješiti neugledne odjeće i svog neženstvenog izgleda te zavesti svoju simpatiju koja je već dugo smatra samo prijateljicom. Christine ima 23 godine te radi kao pomoćnica u glazbenoj industriji. Odijeva se kao dečko, a zaljubljena je u svog prijatelja Tya već punih šest godina. Louise Roe kao dobra vila sve će napraviti da Christine izađe na spoj s Tyom. Prije svega Louise će s Christine suočiti s njezinim najgorim strahom –puževima. Nakon toga slijedi lekcija od odijevanju i flertanju, koje Louise radi s ekstremnim mjerama - sitnim elektrošokovima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene