Crna kuća

Željka Bebeka oduševilo društvo s Griča i Kaptola u Crnoj Kući

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veselo društvo s Kaptola oduševilo glazbenu legendu Željka Bebeka. Posljednja ovogodišnja izvedba najgledanijeg mjuzikla u gradu izmamila je osmijeh na brojna sretna lica te uljepšala blagdan Svetog Nikole.

Topot step cipelica rasplesanih Franjevaca i gričkih shopingholičarki, zli biskup Hudi od kojeg strepi cijeli grad te cijelo društvo s Griča i Kaptola do suza su nasmijali glazbenu legendu Željka Bebeka. U urnebesnoj komediji glazbenik je uživao u društvu svoje obitelji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miraj Grbić - 4 sve duža lista Prednosti i mane očinstva u zrelim godinama: ''Kad u 50-ima dobiješ djecu, kad si prošao sve, puno sigurnije gledaš na to što imaš''

Crna kuća privukla gledatelje iz 31 zemlje svijeta

'Jako mi je drago da sam konačno uspio pogledati ovu nevjerojatnu predstavu. Izvrsna pjesma, ples i originalna tematika primjerena današnjem vremenu naprosto su me oduševili', izjavio je glazbenik Željko Bebek.

Urnebesna glazbena komedija do danas je bez daha ostavila i na noge podigla tisuće gledatelja. Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija te koreografija svjetski poznatog Igora Barberića jamčili su vrhunsku zabavu i spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Neponovljivi tim glumaca koji čine glumice Dunja Fajdić, Marija Kolb, glazbenica Antonia Barišić, glavni pozitivac Hrvoje Foretić i negativac Damir Kedžo te cijelo društvo s Griča i Kaptola vrhunski su prikazali posljednju ovogodišnju čarobnu priču s Kaptola a nakon nadolazećih blagdana očekuje ih turneja po hrvatskim gradovima i regiji.
 

p>DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene