"Farma More i Maslina"

Počelo snimanje najgledanijeg realityja u Hrvatskoj s nizom noviteta koji će donijeti uzbuđenje gledateljima i natjecateljima

Započelo snimanje reality showa Farma - 6 Započelo snimanje reality showa Farma - 6 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Započelo snimanje reality showa Farma - 5 Započelo snimanje reality showa Farma - 2 Započelo snimanje reality showa Farma - 3 Započelo snimanje reality showa Farma - 4 Započelo snimanje reality showa Farma - 1 Započelo snimanje reality showa Farma - 6 Započelo snimanje reality showa Farma - 7 Započelo snimanje reality showa Farma - 9 +0 Započelo snimanje reality showa Farma - 8 Galerija

"Farma" mijenja svoju lokaciju i seli se u srce Dalmacije, a farmeri će se upoznati s novom djelatnošću, ribarstvom.

Nakon nešto više od godine i pol pauze najpopularniji reality show u svijetu i najgledaniji reality u Hrvatskoj vraća se na Novu TV, a s novom, sedmom sezonom showa "Farma More i Maslina" koja je započela sa snimanjem, dolazi i niz noviteta.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Jedan je od njih da farma mijenja svoju dosadašnju lokaciju i seli se – u srce Dalmacije. No osim nove lokacije Farma mijenja i svoje ruho. U dosadašnjim sezonama život na farmi odvijao se poput onoga od prije 100 godina, a sada "Farma More i Maslina" predstavlja svoje novo izdanje – postaje moderna i luksuzna farma s tekućom vodom i suvremenom tehnologijom.

S ovim zaokretom u produkciji koji donosi jedan potpuno novi doživljaj i uzbuđenje, novim farmerima obavljanje svakodnevnih zadataka, kao i sam život na farmi, bit će utoliko olakšan, no hoće li znati iskoristiti blagodati suvremenosti u obavljanju farmerskih zadataka, ostaje nam vidjeti. U proteklim sezonama farmeri su bili uspješni stočari i ratari, a sada će se upoznati s novom djelatnosti te postati i ribari.

''Jako se veselim novoj sezoni 'Farme', štoviše zbog toga što se sada selimo u Dalmaciju! Opijeni suncem i morem, naši će farmeri zasigurno uživati u svojoj novoj avanturi – a tko ne bi?'', istaknula je voditeljica Mia Kovačić i dodala: ''Naravno, sve ono što je temelj naše Farme i dalje ostaje na svojoj vrijednosti – a to je da se cijeni i nagrađuju rad i sloga. Obraditi svoj vrt i prehraniti se vlastitim rukama je neprocjenjivo, a vidjet ćemo koliko će naši novi farmeri biti uspješni u tome''.

"Farma" je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2008. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješnih šest sezona showa, koji je svaki put zasluženo ponio titulu najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene