Preslatki su

Neustrašiv i snažan, no prije svega - tata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neustrašivi i snažni kapetan Damian kojega gledamo na ekranima Doma TV-a u hit telenoveli ’Oluja u srcu’ pokazao je kako provodi svoje slobodno vrijeme.

Williamu Levyju najdraža je uloga brižnog oca. Slobodno vrijeme najradije provodi u  dirljivoj igri sa svojom najvećom ljubavi - trogodišnjom kćerkicom Kailey Alexandrom.

Pogledaj i ovo William Levy (Foto: Instagram) Serijski varalica Ljepotanu iz telenovela koji opako nalikuje Bradu Pittu seks-skandali potpuno su uništili reputaciju, ni ono najbitnije nije uspio spasiti!

>> Koja žena se ne bi našla u njegovom zagrljaju – i sama J.Lo je bila!

Na radost svoje partnerice Elizabeth Gutierrez, s kojom ima i sedmogodišnjeg sina Christophera Alexandra, ovu ulogu brižnog oca prihvaća s oduševljenjem i velikom posvećenošću.

Inače, prekrasni glumački par nedavno je objavio kako uskoro ne namjeravaju svoju ljubav potvrditi i pred oltarom. Potvrdili su i kako je moguće da se to uopće neće dogoditi jer smatraju da je ionako najvažnija obitelj, a ne papiri koji bi je potvrđivali u očima okoline. Sudeći po fotografijama, William i Elizabeth i bez toga neizmjerno uživaju u sreći svog obiteljskog života.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene