poznata preljubnica

Serijska zavodnica nogometaša u izazovnom izdanju pokazala čime se sada bavi, spremno je odgovorila i na napise o krizi u braku

Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) +0 Wanda Nara (Foto: Instagram) Galerija

Wanda Nara poznata je u svijetu zbog svojih skandala, no ovu argentinsku ljepoticu ništa nije pokolebalo te nastavlja objavljivati izazovne fotke.

Argentinka Wanda Nara poznata je pod nadimkom najpoznatije preljubnice na svijetu, a najnovijim objavama na Instagramu pratiteljima je dala do znanja da se vratila poslu influencerice nakon što su ona i suprug, nogometaš Marcus Icardi, prebrodili bračnu krizu. Objavila je fotke na kojima izmjenjuju nježnosti, a sudeći po svemu, čini se kako se sjajno slažu.

Pogledaj i ovo Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Sve je otkrila Preljubnica i ljubavnica nogometaša progovorila o intimi sa suprugom: "Kad gubi, ne želi me taknuti"

Pokrenula je i vlastiti brend kupaćih kostima, a upravo je to bio i razlog zbog kojeg je društvene mreže zadivila svojim golišavim izdanjima. Pozirala je u nekoliko badića iz vlastite linije te je ponosno pokazala svoje bujne obline na koje rijetki ostaju imuni.

Tisuće pratitelja joj se javilo u komentarima na fotke, a promociji linije pomogao je i njezin suprug, inače nogometaš Paris St. Germaina, s kojim je neko vrijeme imala problema. Naime, par je navodno bio pred razvodom, no svjetski mediji pišu kako su razmirice odlučili ostaviti iza sebe i okrenuti se budućnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Wandi u životu ne nedostaje skandala, a svi se sjećaju kako je uopće i završila u braku s Icarusom. Nara je, naime, bila u braku s nogometašem Maxijem Lopezom od 2008. do 2013. godine te su dobili tri sina, no sve je krenulo po zlu kada je Maxi saznao da ga vara. Odmah je zatražio zahtjev za razvod, a u međuvremenu je i ona njega javno prozivala za nevjeru. Lopez je s Narom i obitelji živio u Italiji, no ona se u jednom trenutku vratila u Argentinu kako bi bila što bliže svom novom dečku, nogometašu Mauru Icardiju.

Icardi i Lopez prije afere bili su prijatelji, a kada je svjet saznao da Icardi ljubi Lopezovu suprugu, prestali su razgovarati. Klubovi za koje igraju imali su nogometnu utakmicu usred skandala, a čitav svijet prenosio je trenutak kada je Lopez odbio pružiti ruku Icardiju te su utakmicu nazvali "Wanda derbi".

Već u srpnju 2014. godine Icardi i Nara su se vjenčali te su napravili veliki slavljenički tulum u Buenos Airesu. Par ima dvoje djece, a zanimljiva je i činjenica da je Wanda Icardijeva menadžerica. Nara danas plijeni pozornost diljem svijeta svojim golišavim fotkama koje redovito objavljuje na Instagramu, gdje ju prati više od 10 milijuna ljudi.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar +15 In Magazin: Nina Martina Korbar inMagazin Iznenadno povlačenje sa Supertalenta ju je iznenadilo, no unatoč tome sprema nešto čime će pokoriti scenu: ''Znala sam da je pravi trenutak!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn i David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Nova fotka poljupca Beckhama i njegove kćeri izazvala podijeljene reakcije: Jedni ga nazivaju čudakom, drugi kažu da time pokazuje ljubav!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene