Novo kino

Vukovarci s nestrpljenjem očekuju najnovije filmske hitove!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grad heroj, Vukovar, ovog vikenda dobiva prvo kino u poslijeratnom razdoblju!

Na radost brojnih Vukovaraca, u grad dolaze najnoviji svjetski filmski hitovi koji će sada biti dio svakodnevice, opuštanja i zabave mnogih. Blitz-CineStar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji,svoja vrata otvara za sve posjetitelje 22. prosinca u 11 sati, u sklopu shopping centra Golubica mall. CineStar Vukovar kruna je desetogodišnjeg rada najvećeg regionalnog kinoprikazivača na koji su neizmjerno ponosni.

Pogledaj i ovo showbuzz Dan sjećanja Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge

U Zagrebu predstavljeno 4D kino!

'Izuzetno smo ponosni što otvaramo CineStar Vukovar baš na našu 10. godišnjicu, ovo je stvarno kruna našeg dugogodišnjeg rada i truda da CineStar postane regionalni lider u kinoprikazivačkoj industriji. Veliko mi je zadovoljstvo što u Vukovar donosimo najbolje svjetske filmske standarde i što ćemo zasigurno uljepšati vukovarsku svakodnevicu'– izjavio je član uprave Blitz-CineStara g. Hrvoje Krstulović.

CineStar Vukovar u potpunosti je digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Vukovaru predstaviti i svoju ultimativnu kinodvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100m2! Vukovarci će na raspolaganju imati 418 sjedala od kojih su 4 za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova te fantastični alternativni sadržaji kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi i drugih sadržaja.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Vukovar omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Vukovara, a građanima svih uzrasta pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kinostandardima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene