Nije ni primijetila

Zločestog dečka pretvorila je u obiteljskog čovjeka, ali muku muči s nestašnom kćeri zbog koje je pokazala previše na plaži

Vogue Williams Vogue Williams Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vogue Williams Vogue Williams Vogue Williams i Spencer Matthews - 3 Vogue Williams i Spencer Matthews - 1 Spencer Matthews i Vogue Williams (Foto: Profimedia) +0 Vogue Williams Galerija

Vogue Williams i Spencer Matthews snimljeni su na odmoru na Ibizi gdje nisu promakli tamošnjim paparazzima.

Televizijska voditeljica i DJ-ica Vogue Williams pokazala je svoju vitku manekensku liniju na odmoru na Ibizi gdje ovih dana uživa s obitelji i plijeni pažnju na tamošnjim plažama.

36-godišnja Vogue šetala je u ružičastom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku liniju, no u jednom joj je trenutku stvorio problem. Točnije nezina nestašna djevojčica malo se zaigrala pa slučajnim potezim otkrila više nego što je njezina majka planirala pokazati, a sve su to zabilježili paparazzi.

Vougin dvije godine mlađi suprug Spencer Matthews nije se odvajao od svoje zgodne supruge, a naočiti Britanac osvježenje potražio u moru i svima pokazao svoj isklesani torzo.

Par dijeli dvoje djece, kćer Gigi i sina Theodorea, a u braku su od 2018. godine, dok je iza nje propali brak s Brianom McFaddenom koji je potrajao od 2012. do 2017. godine.

Inače, Spencer je brat supruga Pippe Middleton, sestre vojvotkinje Kate Middleton i nije baš na dobrom glasu. Naime, već nekoliko godina kruže glasine da je spavao s više od tisuću žena i bio je upleten u brojne skandale, uključujući konzumiranje droge, uništavanje automobila i javne ispade.

Bio je sudionik nekoliko reality showowa, a u nekoliko je navrata priznao da je smiriti upravo uspjela Vogue i uz koju je uspio zaboraviti imidž zločestog dečka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 +8 Natali Dizdar - 1 Celebrity Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene