Kako do novca?

Potresena Vlatka: "Nikakve imovine nemam, ovakva presuda bi me dovela u poziciju da cijeli život radim za Radeljaka"

Leo Radeljak, Vlatka Pokos, Josip Radeljak (FOTO: Pixell) Leo Radeljak, Vlatka Pokos, Josip Radeljak (FOTO: Pixell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Radeljak, Vlatka Pokos, Josip Radeljak (FOTO: Pixell) Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell) +0 Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Vlatka Pokos trenutno se nalazi u Kanadi, no iznimno je potresena zbog presude koja je izrečena na Županijskom sudu, a prema kojoj Radeljaku mora isplatiti preko 300 tisuća kuna.

Vlatka Pokos morat će, prema pravomoćnoj presudi, Leu Radeljaku isplatiti 306 tisuća kuna s kamatama. Odvjetnički tim voditeljice, na čelu sa Silvijem Hrastom, radi trenutno na reviziji presude koju je donio Županijski sud. Hraste je izjavio da je rok za reviziju 08. siječnja. Vlatka je zbog presude izvan sebe, kaže kako nema nikakve imovine.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell) obrušila se na Radeljaka Bijesna Vlatka: "Izgubila sam sve. Već me deset godina pokušavaju uništiti"

"Nikakve imovine nemam, a ovakva presuda bi me dovela u poziciju da ostatak života radim za Lea i Josipa Radeljaka", rekla je Vlatka Pokos, potresena zbog svega što joj se događa. Osim spomenutog duga, Vlatka mora platiti i trošak parničnog postupka u iznosu od 59 tisuća kuna te Leu Radeljaku trošak žalbe u iznosu od 9000 kuna.

"Činjenica da je tužba prihvaćena je apsurdna i nevjerojatna jer ništa nemam s dotičnim. Nisam bila u braku s njim, nego s njegovim ocem, na svoju veliku nesreću", zaključila je Vlatka u izjavu za 24 sata.

Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell) Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene