"Wow, prelijepi dekolte"

Vlatka Pokos istaknula bujne atribute u sakou ispod kojeg nije imala ništa, čini se da joj boravak u Hrvatskoj godi!

Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos uživa u Splitu odakle je nekoliko fotografija objavila i na svom profilu na Instagramu.

Vlatka Pokos ovih je dana uživala u sunčanom Splitu čime se pohvalila na društvenim mrežama, a kojim je prošetala u seksepilnom izdanju i plijenila veliku pažnju.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

Vlatka je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u crnim hlačama i sakou ispod kojeg se nazirao bujni dekolte, a za što je dobila niz komplimenata i pohvala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, ali i kolege iz showa "Ples sa zvijezdama" u kojem je sudjelovala, poput Asima Ugljena, Matije Lovreca i Ivana Jarneca.

"Predobro izgledaš", "Ma najseksi si", "Otmjena i lijepa uvijek", "Wow", Prirodna žena bez botoksa", "Lijepa, prekrasna", "Vlatka kao vino", "Ljepotica", "Za mene uvjek prelijepa, otmjena i decentna Vlatka. Iskreno se nadam da ćemo te opet gledati u nekoj voditeljskoj ulozi jer to itekako zaslužuješ", "Posebna kao i uvijek", "Vlatka je primjer kako se zaustavlja vrijeme", "Vatra", "Wow, prelijepi dekolte", poručili su joj u komentarima.

Vlatka je nedavno progovorila i o tužnom razlogu povratka u Hrvatsku i otkrila da "Ples sa zvijezdama" nije bio primarni razlog njezina dolaska u Hrvatsku. 

"Ples sa zvijezdama nije bio primarni razlog mog dolaska u Hrvatsku, točnije Europu. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma i nažalost, moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja. To je sve što ću ikada reći na ovu temu. Moja obitelj i ja borimo se u tišini i tako će i ostati", napisala je na Instagramu uz svoju fotografiju te je onemogućila komentare. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević In Magazin: Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević +1 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević se ne može načuditi koliko je nekad bila mršava: "Ne smeta mi ovo malo škembice, nego..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić +4 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene