Ludi tulum

Oboje imaju milijune, no vjenčali su se za 600 dolara nakon važne glazbene večeri

Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: Instagram) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: Instagram) Sophie Turner (Foto: AFP) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: AFP) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) Sophie Turner (Foto: Getty Images) +2 Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Zvijezda serije "Igra prijestolja" Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas vjenčali su se prošle srijede u Las Vegasu nakon dodjele Billboardovih nagrada.

Ovakvo vjenčanje nitko nije očekivao.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Zvijezda serije "Igra prijestolja" Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas vjenčali su se prošle srijede u Las Vegasu nakon dodjele Billboardovih nagrada.

Iako nikada nisu skrivali vezu i zaruke, svi su očekivali glamurozno vjenčanje kakvo priliči zvijezdama, no oni su se ipak odlučili za brzinsku ceremoniju od 600 dolara uz prisustvo nekolicine članova obitelji i prijatelja te imitatora Elvisa Presleyja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Fotografije i snimke na svom je profilu na Instagramu objavio DJ Diplo, koji je zabavljao uzvanike, a mladenka je nosila bijeli, jednostavni kombinezon, Gucci mule te veo, dok je on blistao u klasičnom odijelu. Podsjetimo, par se počeo viđati 2016. godine, a zaruke su potvrdili u listopadu 2017. godine na društvenim mrežama.

"Imala sam svega 21 godinu kad sam se zaručila, no uvijek sam se osjećala kao starija duša. Pripremila sam se da ću cijeli život biti sama, a onda sam upoznala njega. Jednostavno znaš kad upoznaš pravu osobu. Volim biti zaručena, no svojim najvećim postignućem smatram svoju karijeru, a ne brak", jednom je prilikom otkrila glumica koja je sve samo ne tipična holivudska dama.

Nikada nije pažnju privlačila skandalima, golotinjom, neprimjerenim ponašanjem ili rasipnošću, a Joe joj je vrlo sličan kada je o tome riječ.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

S druge strane, njegov brat Nick Jonas prošle se godine vjenčao 10 godina starijom glumicom Priyankom Choprom, a glamurozno indijsko vjenčanje trajalo je tri dana uz stotinjak uzvanika, slonove, konje te nekoliko presvlačenja.

Iako se parovi odlično slažu te često druže, Joe i Sophie oduvijek su isticali da žele mirniju i jednostavniju ceremoniju, koja se sinoć napokon i održala. Čestitke mladencima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) +6 Eva Longoria (Foto: AFP) Celebrity Neočekivano ponašanje latino ljepotice: Obično čedna mama svima pokazala gaćice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene