Planirano ili slučajno?

Neočekivano ponašanje latino ljepotice: Obično čedna mama svima pokazala gaćice

Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) AFP 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Stock Image by Michael Buckner) +0 Eva Longoria (Foto: Instagram) Galerija

Eva Longoria na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada zbog prekratke haljine svima je pokazala gaćice.

Latino ljepotica Eva Longoria (44) na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada pojavila se u, za nju, vrlo netipičnom izdanju – prekratkoj haljini koja joj je u potpunosti otkrivala isklesane noge, ali i nešto više – crne gaćice! 

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni globus - 1 ''nikad se neću naviknuti'' Razbijamo glamurozne mitove Zlatnih globusa: Kakvi se to strahovi i muke kriju iza svečanih toaleta?

Longoria, koja je slavu stekla u hit-serijalu "Kućanice", poznata je po svojoj rezerviranosti i fokusiranosti na obiteljski život. Prije samo 10 mjeseci Longoria je nakon dugog čekanja rodila i svoje prvo dijete, sinčića Santiaga Enriquea Bastóna, a dugo se borila s kilogramima nakupljenima u trudnoći. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaaand we’re back🏋🏻‍♀️!! Hello Monday 😒

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Svoj put do isklesane linije kakvu je pokazala na Billboardovoj dodjeli svakodnevno je bilježila objavama na svojim profilima na društvenim mrežama, a očito je sada toliko zadovoljna svojim tijelom da je odlučila pokazati baš sve. 

U kratkoj sjajnoj haljinici asimetričnog kroja koja velikim prorezom otvara pogled na noge, Eva je dopustila da joj provire i gaćice iste boje. S obzirom na to da nije bilo trenutka a da se njezine gaćice nisu vidjele, moramo se zapitati je li Eva ovu provokaciju isplanirala. 

Atraktivno izdanje u kakvom ju rijetko viđamo, upotpunjeno s visokim raskošnim repom u stilu Ariane Grande, zaista predivno stoji ovoj požrtvovnoj mami i glumačkoj ikoni. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) +6 Cardi B (Foto: Instagram) Celebrity Ni vruće pipkanje pred fotografima nije uspjelo zasjeniti njezino iskreno priznanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene