Ponosno ih pokazala

Ni vruće pipkanje pred fotografima nije uspjelo zasjeniti njezino iskreno priznanje

Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B, Offset (Foto: Profimedia) Cardy B (Foto: Getty Images) Cardi B (Foto: AFP) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Galerija

Reperica Cardi B na dodjelu Billboard nagrada stigla je sa suprugom Offsetom te priredila show.

Bivša striptizeta danas je najpopularnija reperica na svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kako uspijeva? Najbujnije izdanje dosad: Rukama pridržavala grudi da ne ispadnu iz dekoltea, pomagao joj i suprug

Radi se o Cardi B, koja je na sinoćnjoj dodjeli nagrada Billboarda u Las Vegasu bila je jedna od glavnih zvijezda, kao i uvijek. Glazbenica je na crveni tepih stigla u pratnji supruga, repera Offseta, s kojim je izgladila sve probleme, a par zajedno ima i kćerkicu Kulture.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Par je, po starom dobrom običaju, priredio pravi show pred fotografima vrućim poljupcima, no reperica je imala još jednu vijest.

Naime, uvijek brutalno iskrena, priznala je i kako je imala operaciju grudi nakon porođaja, a upravo je njih istaknula u čak nekoliko kreacija koje je promijenila tijekom večeri.

"Moja me kći gadno zeznula, pa sam otišla na korekciju grudi. Osjećala sam se dobro, no bilo je dana kad nisam, pa sam to napravila", kroz smijeh je ispričala 26-godišnjakinja koju život do sada nije previše mazio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Prije nego što je postala planetarno popularna, živjela je u zloglasnoj njujorškoj četvrti Bronx te radila kao striptizeta. "Bila sam jako siromašna i živjela sam s dečkom koji me tukao", otkrila je u jednom intervjuu, no istaknula je kako se ne srami svoje prošlosti jer je tako zarađivala za život.

Početkom 2017. godine zaljubila se u repera Offseta, a već krajem godine tajno su se vjenčali u svojoj spavaćoj sobi. U ljeto 2018. godine kao kruna ljubavi stigla je kćerkica, no reperica je pet mjeseci nakon toga na Instagramu potvrdila da su prekinuli.

Navodno je razlog bila njegova nevjera, no reperica nije rekla ništa ružno na račun oca svoga djeteta. "Ja sam ta koja donosi odluke i nitko ih drugi ne donosi umjesto mene. Nisam htjela ići bračnom savjetniku. On je to predložio, no ja nisam htjela. Nema tog savjetnika koji bi promijenio moju odluku", rekla je jednom prilikom, no ipak mu je pružila drugu priliku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Čini se kako ljubav danas cvjeta, čemu u prilog idu fotografije sa sinoćnjeg crvenog tepiha koje možete pogledati u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (Foto: IN Magazin) Jerko Marić i Nika Antolos (Foto: IN Magazin) Nika Antolos i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) +5 Nika Antolos, Branimir Mihaljević, Neda Parmać (FOTO: Instagram) inMagazin Nika Antolos nije dobila podršku kolega s estrade u borbi s bolešću: "Sramotno slabo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene