Skockani!

Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška!

Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Jadran Babić/PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 21 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 16 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 15 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 13 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 12 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 11 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 9 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 7 +6 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 5 Galerija

Vjekoslava i Tonči Huljić pozirala su s kćeri Hanom na koncertu Petra Graše u Splitu na kojem je uživalo gotovo 12 tisuća ljudi.

Petar Grašo održao je još jedan koncert za pamćenje i to u rodnom mu Splitu, a najveću podršku došla mu je dati i trudna supruga Hana Huljić, kao i njezini roditelji Vjekoslava i Tonči.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Proslava krštenja Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Trojac je bio sjajno raspoložen dok je pozirao fotografima, a Hana je ponosno pokazala trudnički trbuh u kratkoj haljini dok iščekuje dolazak prinove. Vjekoslava je blistala u plavom odijelu, Tonči u sakou i prsluku zanimljivog uzorka, a on je uz Petra i zapjevao na pozornici. 

Jedan od najsimpatičnijih trenutaka tijekom koncerta dogodio se kada je Petar u publici uočio natpis na kojem je pisalo "Di je Hana", pa se usred tijekom izvođenja pjesme "Srce za vodiča" počeo smijati i odgovorio znatiželjnom obožavatelju "Hana je gore".

To je kod publike odmah izazvalo glasno ovacije koja je počela pljeskati i još glasnije pjevati pjesmu koju je inače i snimio s Hanom. Simpatičan trenutak pjevač je podijelio i u priči na svom profilu na Instagramu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene