Sve pomno prati!

Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +0 Hana Huljić i Petar Grašo Galerija

Hana Huljić Grašo stigla je na koncert Petra Graše koji se održava u splitskoj Spaladium Areni.

Trudna Hana Huljić Grašo možda nije bila viđena na njegovim rasprodanim koncertima u zagrebačkoj Areni, ali onaj koji će njezin novopečeni suprug Petar Grašo večeras održati u splitskom Spaladiumu nikako nije htjela propustiti.

Pogledaj i ovo Hana Huljić Zgodna trudnica Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

31-godišnja Hana snimljena je uoči početka koncerta na tribinima u društvu prijatelja i prijateljica, a zablistala je i ponosno pokazala trudnički trbuh u zelenoj svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena. 

Dobro raspoložena buduća mama s lica nije skidala osmijeh, a čini se da je s velikim nestrpljenjem iščekuje izlazak svog supruga na pozornici, koji je i ovaj put pripremio koncert za pamćenje.

Petar je nedavno u prepunoj Areni Zagreb proslavio 46. rođendan, a iako se smatralo da je teško bilo nadmašiti prvu večer euforije, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja.

"Apsolutno sam očaran i ovom večeri, jer kad sam pomislio da smo jučer dosegli vrhunac euforije, publika večeras me demantirala! Toliko dobre energije, toliko glasova koji su sve pjevali sa mnom u glas, toliko ruku u zraku... Jasno je bilo vidljivo koliko je publika poželjela ovakvih događaja, mojih pjesama, a i ja sam jedva čekao da podijelim sve pjesme ponovno s publikom, mogu se samo ponoviti - ogromna sreća!" sabrao je Grašo dojmove nakon drugog koncerta. 

Petar i Hana u slatkom su iščekivanju svojeg prvog djeteta, a nakon vjenčanja doznao se i bebin spol.  Naime kako je ekskluzivno doznao RTL Ekskluziv, u novopečenu obitelj početkom srpnja stiže djevojčica, a Grašo je to otkrio uzvanicima na vjenčanju. Ime su, ipak, još zadržali za sebe, no navodno su ga već odabrali.

Petar i Hana vjenčali su se 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu pred obitelji, kumovima i najbližim prijateljima, a svadbeno slavlje održali su u poznatom splitskom restoranu uz more.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Koncert Jure Stublića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nekad i sad Sjećate se Jure Stublića? Nakon dugo vremena se pojavio u javnosti, a zbog jednog detalja rijetki su ga prepoznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene