novi izazov

Vjekoslava Huljić otkrila kako se snašla u ulozi bake malene Albe i što posebno radi za nju: "Život mi se promijenio"

Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Ivo Cagalj/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Vjekoslava i Tonči Huljić +0 Tonči i Vjekoslava Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić otkrila je detalje o projektima koje smišlja za unuku Albu i koliko joj se život promijenio nakon njezina dolaska na svijet.

Vjekoslava Huljić progovorila je o svojoj unučici Albi, koju je njezina kćer Hana dobila s Petrom Grašom, i otkrila detalje o tome kako se snašla u ulozi bake.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Lijepi i skladni! Vjekoslava Huljić zasjenila je supruga Tončija, koji je trebao biti glavna zvijezda velike večeri koju je priredio u Zagrebu

"Albi već stvaram i bajke i priče, brojalice i uspavanke, i to mi je još jedan novi izazov. Život se promijenio nabolje otkako sam postala baka, sretna sam žena jer je Alba došla kao još jedna mjerna jedinica ljubavi u životu", izjavila je Vjekoslava za Večernji list.

Uoči Albina rođenja njezin je djed Tonči Huljić za IN magazin otkrio da on i supruga pripremaju jedan novi projekt.

"Mi radimo program za djecu, tome su posvećene baš Vjekoslava i Hana. Imam dobre veze s Paragvajem i Urugvajem, gdje bi se mogla raditi poprilično jeftino 3D animacija, tako da će se one baviti time. Baka Vjekoslava već je napisala pričicu o sebi i unučici, već je sve unutra", otkrio je tada Tonči.

Vjekoslava je inače predstavila svoj prvi roman "La Petite Marie", u čijem je središtu jedna obiteljska priča, potraga za identitetom, korijenima i ljubavi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +5 Jennifer Aniston Celebrity Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić - 4 Enis Bešlagić - 3 Enis Bešlagić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 +8 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Celebrity Omiljeni glumac otpjevao kultnu pjesmu Tome Zdravkovića, pa postao hit na društvenim mrežama: "Bolje pjevaš od pola estrade!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene