Posljednji pozdrav

Diesel održao privatni oproštaj od prijatelja na mjestu nesreće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shrvani glumac i prijatelj Paula Walkera, Vin Diesel, održao je privatnu ceremoniju za prijatelja koji je protekli vikend poginuo u automobilskoj nesreći.

Glumac Vin Diesel održao je privatnu ceremoniju za stotine obožavatelja Paula Walkera na mjestu gdje je slavni glumac i izgubio život. Nošen emocijama 46-godišnji glumac se obožavateljima obratio putem policijskog razglasa, te im uputio poruke ljubavi i zahvalnosti.

Pogledaj i ovo Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) Strahuju od najgoreg Strašna nesreća na setu ''Brzih i žestokih'': Dvojnik slavnog glumca zadobio teške ozljede, ekipa u šoku

Poznati se opraštaju od glumca Paula Walkera

'Samo samo vam htio reći, da je moj brat ovdje sada s nama, vidio bi ljubav koju mu dajete. U ovo teško doba za njegovu obitelj, svi vi ste pokazali ljubav prema Paulu. Ostat će s nama zauvijek. Samo sam vam htio reći hvala', rekao je Vin.

Paul Walker poginuo je u tragičnoj automobilskoj nesreći zajedno sa svojim prijateljem Rogerom Rodasom. Automobilom su izletjeli s ceste i udarili u drvo, nakon čega se automobil zapalio. Pojavile su se glasine da utrkivali, no Paulova sestra oštro je kritizirala te špekulacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene