I to je - kraj!

Veliko finale: Ted zaprosio majku svoje djece!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Kako sam upoznao vašu majku' došla do kraja - Ted je zaprosio majku svoje djece!

Nakon 9 godina snimanja i 208 snimljenih epizoda, serija 'Kako sam upoznao vašu majku' došla je do kraja. Zadnja epizoda najavljena je za 31. ožujka 2014. godine. Arhitekt Ted Mosby (Josh Radnor) konačno će upoznati Majku koju u seriji glumi Cristin Milioti.

Serija počinje dolaskom glavnog lika Teda u New York u potrazi za srodnom dušom, a u toj potrazi pomažu mu najbolji prijatelji Marshall (Jason Segel), Barney (Neil Patrick Harris), Lily (Alyson Hannigan) i povremena djevojka Robin (Cobie Smulders).

Carter Bays i Craig Thomas osmislili su seriju koja je do kraja osme sezone imala 9 milijuna gledatelja. Najgledanija epizoda je 'The Pineapple Incident' koju je pogledalo čak 12.3 milijuna gledatelja.

Urbana legenda 'Barney' dobio priznanje u Hollywood

Serija je nominirana za 72, a osvojila je ukupno 18 nagrada. Tijekom godina serija HIMYM osvojila je 28 nominacija za Emmy, a 2012. osvojila je nagradu za najbolju seriju.

Svi oni koji još nisu upoznali Teda i njegove prijatelje, pogledajte što je sve Ted trebao proći kako bi upoznao svoju srodnu dušu pred koju je i konačno kleknuo i postavio sudbonosno pitanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene