Najslađi navijač!

Ćorluka objavio sliku svog sina s Dinamovom zastavom i raspametio Instagram: ''Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad''

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka na Instagramu - 3 +11 Vedran Ćorluka na Instagramu - 2 Galerija

Vedran Ćorluka objavio je predivnu fotografiju sina Viktora s Dinamovom zastavom uoči spektakularne pobjede zagrebačkog kluba nad engleskim klubom.

Naš bivši nogometaš Vedran Ćorluka objavio je sjajnu fotografiju povodom spektakularne Dinamove pobjede nad engleskim klubom Chelsea.

Pogledaj i ovo Franka Batelić ''vrijeme stani!'' Franka Batelić objavila je niz obiteljskih fotografija s ljetovanja, kćerkica i sin kradu srca, a evo kako su se to zabavljali!

Vedran je podijelio fotografiju svog sinčića Viktora koji u ruci drži Dinamovu zastavu, a na fotografiju je napisao poznati slogan: ''Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad''.

Fotografiju možete pogledati na Vedranovom Instagram profilu.

Bivši hrvatski reprezentativac nije mogao odoljeti proslaviti fantastičnu pobjedu Dinama nad velikim engleskim klubom, a fotografijom je raznježio sve svoje pratitelje.

Prije nekoliko dana Ćorluka je iznenadio pratitelje još jednom slatkom viješću. Njegov pas Oskar slavio je svoj 8. rođendan pa je Vedran u čast njemu objavio nekoliko fotografija umiljatog psa koji pozira kraj torte u obliku kosti.

Podsjetimo, Vedran i njegova supruga Franka Batelić u veselom su iščekivanju svog drugog djeteta koje bi trebalo stići do kraja ove godine. Franka je sve iznenadila objavom o trudnoći pred kraj ''Plesa sa zvijezdama'' u kojem je bila članica žirija, a trbuščić više nije mogla skrivati.

Franka i Vedran već imaju sinčića od Viktora koji ima dvije godine, a maleni će uskoro postati i veliki brat pa s nestrpljenjem očekujemo vidjeti kako će se snaći u toj ulozi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +24 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 5 Severina - 4 Severina +24 Ana i Severina Vučković Celebrity Severina snimljena ispred škole svog sina, emotivan trenutak zabilježila je i objavila njezina dobra prijateljica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene