poznato društvo

Vedrana Ćorluku dugo nismo vidjeli ovako dobro raspoloženog, pogledajte tko mu je izmamio ovakav osmijeh!

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Slavko Midžor/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković, Domagoj Vida, Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka Domagoj Vida, Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka, Luka Modrić Domagoj Vida, Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka, Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +3 Vedran Ćorluka Galerija

Vedran Ćorluka družio se s našim drugim nogometnim reprezentativcima na predstavljanju knjige "Hrvatska škola nogometa".

Umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka nije propustio predstavljanje nove knjige "Hrvatska škola nogometa" u Zagrebu koje je na jednom mjestu okupilo i naše druge poznate nogometaše.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Ćorluka je sjedio kraj Matea Kovačića, Domagoja Vide i Dominika Livakovića, a sudeći po osmijesima koji im nisu silazili s lica, čini se da su uživali u druženju. Odmah iza njih sjedio je i Luka Modrić, a na predstavljanju su se pojavili i Mario Mandžukić, Zlatko Dalić, Stipe Pletikosa te druga važna imena hrvatskog nogometa.

Osim susreta s bivšim kolegama iz reprezentacije, Ćorluka dobro raspoloženje zasigurno duguje i činjenici da će uskoro dobiti drugo dijete. Sa suprugom Frankom Batelić već ima sinčića Viktora, a prinova bi im trebala stići na jesen.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene