Sredila se!

Vanna priredila spektakl u Beogradu, a s njezinih nogu u haljinici s prorezom nije bilo lako skinuti pogled!

Vanna Vanna Milan Maricic/ATAImages/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna - 1 Vanna - 5 Vanna - 3 Vanna - 4 Vanna Ivana Vrdoljak Vanna - 2 Ivana Vrdoljak Vanna - 1 Vanna - 10 Vanna - 9 +5 Vanna - 8 Galerija

Vanna je u Beogradu održala koncert za pamćenje, a obožavateljima nije bilo lako skinuti pogled s njezinih utreniranih noge koje je istaknula u kratkoj haljini.

Jedna od naših najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica Vanna održala je prvi samostalni koncert u Beogradu i to u sklopu svoje turneje "30 godina Puna memorija", a svojim je obožavateljima priredila večer za pamćenje.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 a što je tek napravila s njima! Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

52-godišnja Vanna nastupila je u jednom popularnom beogradskom klubu, a za tu je priliku odabrala kratku svjetlucavu haljinu s prorezom u kojoj je u prvi plan izbacila vitke noge.

Pjevačica je nedavno na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno našminkana te je pokrenula lavinu komentara.

Curica", napisala joj je kolegica Zsa Zsa. "Prekrasna", komentirala je plesačica Valentina Walme. "Divna", "Fantastičan make-up", "Djevojčica", "Najljepša", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, dok je neki pak nisu prepoznali na fotki.

Tko je ova osoba", "Ne sliči na Vannu", čudio se dio obožavatelja.

Inače, Vanna je prije nekoliko mjeseci održala veliki koncert u Areni Zagreb kojim je proslavila 30 godina karijere, što je pomalo teško za povjerovati jer vrijeme nije ostavilo nimalo traga na njezinom izgledu i figuri.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić i Filip Dodić - 6 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +26 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula s novim imidžem, a sve je zaintrigirao i zgodni frajer uz kojeg je nasmiješeno pozirala!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +13 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene