Ima se čime pohvaliti

Vanna izbacila atribute s kojih nije lako skrenuti pogled, a baš ih zato i rado pokazuje!

Ivana Vrdoljak Vanna - 1 Ivana Vrdoljak Vanna - 1 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vrdoljak Vanna - 2 Ivana Vrdoljak Vanna - 3 Vanna - 2 Vanna - 4 Vanna - 8 Vanna u Areni - 2 Vanna u Areni - 3 Vanna u Areni - 4 Vanna i Nina Badrić Vanna i Boytronic +1 Vanna (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell) Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna bila je zadužena za glazbeni program na Noći hrvatskog tenisa, a za nastup je odabrala malu crnu haljinu u kojoj je pokazala vitke noge.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (52) nastupila je na svečanoj Noći hrvatskog tenisa na kojoj je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Mila Horvat ljepotice sve tri! Sve zgodnija Mila Horvat pohvalila se provodom u društvu poznatih Hrvatica: ''Jedinstvene i neponovljive!''

Za tu prigodu odabrala je malu crnu haljinu i visoke čizme pa su u prvom planu bile njezine vitke noge s kojih nije lako skrenuti pogled.

Svojih aduta očito je i sama svjesna jer najčešće za nastupe i javna pojavljivanja bira odjevne komade koji otkrivaju noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vanna Official (@vanna_music)

Inače, Vanna je prije nekoliko mjeseci održala veliki koncert u Areni Zagreb kojim je proslavila 30 godina karijere, što je pomalo teško za povjerovati jer vrijeme nije ostavilo nimalo traga na njezinom izgledu i figuri.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 4 +0 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat zablistala u prvom izlasku poslije pola godine, a haljina koju je nosila bila je pun pogodak!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene