slatke riječi

Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant si je dala tetovirati Kobeove i Giannine riječi na vratu i zglobu ruke, a dala je naslutiti kako je tetovaže napravila još u veljači.

Supruga košarkaške legende Kobea Bryanta na Instagramu je otkrila kako je napravila tetovaže u čast Kobea i svoje kćeri Gianne, koji su 26. siječnja poginuli u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Vanessa Bryant je tetovaže stavila na vrat i zglob ruke, a dala je naslutiti i kako se tetovirala još u veljači ove godine. Obje tetovaže su uglavnom slova, a istaknula je kako su to "slatke poruke" koje je podsjećaju na supruga i kći.

"Hvala Nikko Hurtado na pomoći da slatke Gigine riječi zauvijek imam sa sobom, kao i Kobeove", napisala je Vanessa u opisu videa koji je objavila. Brojni pratitelji pohvalili su je, a neki su čak napisali kako su se rasplakali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Truly honored to give you something to keep with you my friend. 🙏🏼Repost from @vanessabryant • I wanted my boo boo’s @kobebryant sweet message transferred on me. ❤️@nikkohurtado came through for me. Thank you! #inked #messagetransfer #BooBoo #throwback #tattooinmyhallway

A post shared by Nikko Hurtado (@nikkohurtado) on

Vanessa je nedavno napisala na društvenim mrežama i kako je čekala svoj 38. rođendan da konačno otvori posljednje ljubavno pismo koje joj je Kobe napisao, a dio je podijelila sa svima. "Ironija je u tome da je Kobe dao nacrtati anđela koji me drži", napisala je Kobeova udovica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene