Ljubav u visokom društvu

Zaljubljeni kraljevski parovi: Princ Harry i Meghan Markle intimniji su od Williama i Kate

Princ Harry, Meghan Markle, Kate Middleton, Princ William (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle, Kate Middleton, Princ William (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle, Kate Middleton, Princ William (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) +0 Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle krajem prošle godine objavili su zaruke. Proslavili su ih i svijetu pokazali divne fotografije. Isto su 2010. godine napravili i Harryjev brat William te Kate Middleton.

Princ Harry i Meghan Markle uskoro će postati bračni par. Kraljevsko vjenčanje očekuje nas u subotu, 19. svibnja u kapelici st. Georgea u Windsoru. Ljubavni par oduševio je svijet kada je objavio da su se zaručili, a njihove zaručničke fotografije obišle su svijet. Nekoliko godina ranije svijet su obišle i fotografije svježe zaručenih princa Williama i Kate Middleton. 2010. godine par je objavio da će se u travnju 2011. vjenčati. To se i dogodilo, a danas Kate i William uživaju u skladnom braku sa svojih troje djece.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Zanimljivo je usporediti fotografije Harryja i Meghan te Williama i Kate. Fotografije Williama i Kate znatno su drukčije od fotografija njegova mlađeg brata i njegove zaručnice. Meghan Markle i princa Harryja fotografirao je Alexi Lubomirski, a Williama i Kate ovjekovječio je na fotografijama Mario Testino. Svakako su obojica majstori zanata, što je vidljivo i iz fotografija zaljubljenih kraljevskih parova. Zanimljivo je da je Lubomirski nekad bio asistent i učenik Marija Testina.

Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Govor tijela na fotografijama znatno je drugačiji. Harry i Meghan izgledaju iznimno zaljubljeno, romantično, blisko... S druge strane, Kate i William nešto su suzdržaniji. Svakako izgledaju sretno i blisko, no nešto manje intimno, kako i priliči budućem kralju.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Foto: Getty

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene