Holivudski golupčići

Osvojio je ženu koju svi smatraju savršenom, no nije mu uvijek bilo lako: Više puta ga je tjerala iz kuće

Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba (Foto: Getty Images) +0 Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Galerija

Ona je jedna od najljepših glumica današnjice, on producent i sin poznatog glumca Michaela Warrena. Radi se o Jessici Albi i Cashu Warrenu.

Njihova ljubav traje od 2004. godine.

Pogledaj i ovo Jessica Alba (Foto: Instagram) Objavile i snimke! Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''

Ona je jedna od najljepših glumica današnjice, on producent i sin poznatog glumca Michaela Warrena. Radi se o Jessici Albi i Cashu Warrenu koji su se upoznali upravo na setu filma "Fantastic Four" na kojem su oboje radili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Kako je sama priznala 38-godišnja glumica, između njih je odmah zaiskrilo. "Odmah nakon što sam ga upoznala, nazvala sam prijateljicu i rekla da sam upoznala muškarca koji mi je ostavio osjećaj kao da ga znam cijeli život i da ga želim upoznavati cijeli život", otkrila je u intervjuu za Cosmopolitan 2010. godine glumica čijoj se ljepoti dive i muškarci i žene.

Ipak, u to vrijeme Jessica se viđala s nekim drugim, pa su ona i producent u početku bili samo prijatelji. U početku veze, Cash je doslovno svugdje slijedio svoju puno poznatiju djevojku, a bolje upućeniji izvori tvrde kako je činio sve kako bi se ona što prije udala za njega, što je mnogima bilo jako čudno. No Jessica je uvijek isticala kako se ludo zaljubila u njega odmah na početku i da u tome nema ništa čudno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

"Da sam Casha upoznala dok sam bila u braku, razvela bi se. Toliko si odgovaramo", izjavila je jednom prilikom, no dobro je poznato kako je par imao gadan prekid prije nego su se vjenčali 2008. godine. Naime, nakon otprilike 3 godine veze, Alba je napucala dečka, jer joj je išla na živce njegova ljubomora.

"Cash ju je neprestano optuživao da koketira s drugim muškarcima. Čak su mu i njegovi prijatelji govorili da se sabere, a onda je njoj prekipjelo", izvor blizak paru otkrio je 2007. godine za National Enquirer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Glumica je u to vrijeme promovirala film "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" po svijetu, a jedan dan je nazvala Warrena i prekinula s njim. Navodno mu je tada rekla da više nije zaljubljena u njega, a odmah je nazvala i asistenticu da izbaci sve njegove stvari iz njezinog doma u Los Angelesu u kojem su živjeli. No prekid nije dugo potrajao, jer je već u prosincu 2007. godine par potvrdio da čeka prvo dijete, a ubrzo su uslijedile i zaruke. Vjenčanje je održano u strogoj tajnosti, a na njemu nije bilo uzvanika, samo mladenci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

U vrijeme prve trudnoće, Alba je Casha još dva puta izbacila iz kuće, no priznala je kako je to bilo zbog hormona. "Rekao mi je tada, nadam se da su to samo hormoni i da nisi stvarno toliko luda", priznala je jednom prilikom kroz smijeh, iako vjerujemo kako producentu tada situacija nije bila nimalo smiješna.

Ipak, i glumica je priznala kako zna biti ljubomorna, pa vjerujemo kako je bilo burno u njihovom domu kada se proširila priča kako ju je Cash prevario s Lindsay Lohan. Bilo je to godinu dana nakon njihovog vjenčanja, kada je producent uhvaćen kako tulumari upravo s "holivudskom zločestom curom" u jednom noćnom klubu. No priče su se brzo stišale, a reagirala je i sama Jessica te rekla kako su tvrdnje potpuno apsurdne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Alba će uskoro po prvi put posjetiti Hrvatsku, točnije Dubrovnik, u sklopu NEM-a koji se održava od 10. do 13. lipnja i na kojem će promovirati svoju novu seriju "L.A.'s Finest" s kolegicom Gabrielle Union koja također ima zanimljivu ljubavnu priču.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene