Danas slavna zvijezda

U Ameriku je stigla prije 19 godina, znala je 2 rečenice na engleskom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad je prije 19 godina došla u Los Angeles, Penélope Cruz znala je reći samo dvije rečenice na engleskom, 'Kako ste?' i 'Želim raditi s Johnnyjem Deppom'.

Prilično ambiciozna želja za anonimnu glumicu, ali ne i neostvariva.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz prirodna ljepotica! Penelope Cruz plijenila je pažnju u Parizu u zanimljivoj, kratkoj haljinici, gdje je do izražaja dolazio i dekolte!

>> Lijepa Penelope sad i pjeva, poslušajte!

>> Nekoć je bila sluškinja - danas je slavna ljepotica!

Osam godina poslije, 2001. kao glavna glumica zaigrala je s Deppom u krimiću 'Bijeli prah' i dokazala si da želje nikada ne mogu biti pretjerane. Upravo ju je taj film učinio zvijezdom. Prije pet godina dobila je Oscara za najbolju sporednu glumicu u drami 'Vicky, Cristina, Barcelona' i tako postala prva Španjolka koja je osvojila tu nagradu.

Prva je španjolska glumica koja je dobila i zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Majka dvogodišnjeg Leonarda Encinasa u rano ljeto rodit će drugo dijete, a glumica, koju od 25. travnja u kinima gledamo u komediji Pedra Almodóvara 'Putnici ljubavnici'.

O  trudnoći i majčinstvu kaže: 'To je revolucionarno iskustvo. Priroda je mudra i da ti devet mjeseci za pripremu, ali u trenu kad prvi put vidite lice svoga djeteta, promijenjeni ste zauvijek'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene