Iskreno progovorio

Tužan nakon rastave: 'Još se volimo, život nekad ne ispadne kako hoćemo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Ornaldo Bloom te manekenka Miranda Kerr prije nekoliko dana otkrili su kako se rastaju. Orlando je o svom raspadu veze sad i progovorio u jednom intervjuu.

Orlando Bloom i Miranda Kerr, koji imaju zajedničkog sina, odlučili su se rastati nakon tri godine braka. Slavni glumac je u intervjuu rekao kako se osjeća dobro, ali i priznao da mu nije lako.

>> Miranda Kerr i Orlando Bloom razvode se zbog Biebera?

Pogledaj i ovo Miranda Kerr i Katy Perry - 3 Moderna obitelj Bivša i sadašnja partnerica miljenika žena srele se na crvenom tepihu, imale su i štošta reći jedna o drugoj: "Neki od vas bi mogli biti zbunjeni"

'Mi još volimo jedno drugo, obitelj smo. Ona će biti dio mog i ja ću biti dio njezinog života dok smo živi. Uopće nije upitno da ćemo se zbog našeg sina, ali i svega ostalog, i dalje podržavati i voljeti kao Flynnovi roditelji. Život ponekad ne ispadne baš onako kako želimo, ali srećom, odrasli smo. Meni je sada 36, njoj 30 godina i profesionalci smo koji se vole i poštuju. Više od svega oboje volimo našeg dvogodišnjeg sina', rekao je Orlando.

Par navodno već mjesecima ne živi zajedno. Rastali su se u prijateljskim odnosima nakon šest godina veze i tri godine braka, a razlog rastave još nije poznat.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene