Nepopravljiv je

Tko je sad ona? Najpoznatiji svjetski preljubnik usred afere viđen s misterioznom brinetom na večeri

Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tristan Thompson i misteriozna brineta (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Galerija

Tristan Thompson večer je proveo s misterioznom brinetom.

Bivši dečko Khloe Kardashian, otac njezinog djeteta i trenutno najpoznatiji preljubnik na svijetu, Tristan Thompson viđen je na večeri s misterioznom brinetom nakon šokantnog skandala u kojem se ispostavilo kako ju je prevario s Jordyn Woods, inače najboljom prijateljicom njene mlađe sestre Kylie Jenner.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Skandal ne jenjava Košarkaš je ipak mjesecima spavao s najboljom prijateljicom Khloeine sestre Kylie?

27-godišnji Tristan ignorirao je u potpunosti preljubničku dramu s Jordyn i s drugom ženom izašao na večeru u jedan njujorški restoran.

U restoran su stigli i napustili ga odvojeno, naime, nepoznata ljepotica je iz restorana izašla tri minute nakon Tristana pa očito nisu htjeli biti zajedno snimljeni.

"Tristan je stigao s jednim od svojih suigrača iz košarkaškog tima, a pet minuta nakon toga pred restoran je stigla brineta koja je strpljivo čekala ispred ulaza prije nego je on došao po nju", izjavio je neimenovani izvor za MailOnline.

Tristan se o aferi s Jordyn Woods nije oglasio, no nije se suzdržao od lajkanja Khloeinih fotografija na Instagramu što je razljutilo njene obožavatelje.

Podsjećamo, Khloe je ostala slomljena srca nakon što je otkrila kako ju je Tristan varao s prijateljicom njene mlađe sestre i da su se zajedno zabavljali više puta.

Khloeini prijatelji su uvjereni kako je ona čula glasine no nije željela u njih povjerovati sve dok nije vidjela sigurnosne snimke na kojima su Tristan i Jordyn uhvaćeni na jednoj zabavi.

Khloe je bila shrvana, obzirom na to da mu je već oprostila nekoliko afera i to dok je bila trudna s njihovom kćeri True prošle godine.

No sada ga je prekrižila za sva vremena, konačno.

Za razliku od Tristana, Jordyn Woods će svoju stranu priče iznijeti u sutrašnjem šou  "Red Table Talk" glumice Jade Pinkett Smith u kojem će prekinuti medijsku šutnju. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: Profimedia) +3 Famke Janssen (Foto: AFP) Celebrity Nekad prelijepa glumica danas jedva može pomaknuti lice koliko se zategnula

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +5 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) +6 David Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Supruga ga je dobro istrenirala: Beckham na košarkaškoj utakmici micao pogled s navijačica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene