Znaju što rade

Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) +0 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Lady Gaga i Bradley Cooper uzburkali su strasti nastupom na 91. dodjeli Oscara.

Slavna pjevačica nedavno je osvojila Oscara, ostavila zaručnika Christiana Carina te izgleda bolje no ikad.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević (Foto: Instagram) Neosporni talent Lana Jurčević obradila "Shallow", a među pohvalama našle su se i kritike: "Fali malo visine, Lanice"

Iako su je tijekom školovanja vršnjaci maltretirali, često joj se rugali i govorili da nikada neće uspjeti, Lady Gaga uspjela je u svemu što je naumila. Osim toga, odnedavno je i ponosna vlasnica dviju prestižnih nagrada, Zlatnog globusa i Oscara.

A upravo se o njezinu oskarovskom nastupu s Bradleyjem Cooperom već danima ne prestaje govoriti, jer dio javnosti priželjkuje da se njihova romansa iz filma "A Star Is Born" preseli i u stvarni život. Iako je njihova izvedba hita "Shallow" bila vrlo emotivna te su među parom frcale iskre, pjevačica je napokon otkrila pravu istinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

"To je ono što smo htjeli da publika vidi. To je ljubavna priča i naporno smo radili na njoj. Znam da je Bradley od početka imao viziju toga kako to sve treba izgledati", započela je pjevačica gostovanje u slavnom showu Jimmyja Kimmela, a zatim je otkrila kako je Bradley bio vrlo jasan kako želi da izgleda i njihov nastup na Oscarima.

"I oko Tonyja Bennetta imala sam omotane ruke dok smo radili zajedno. To je tako kada pjevaš ljubavne pjesme", zaključila je Gaga.

Gaga je tako stala na kraj glasinama kako je "ranjiva", pa se tijekom snimanja filma zaljubila u glumca i redatelja koji je od 2015. godine u sretnoj vezi s ruskom ljepoticom Irinom Shayk, s kojom ima i kćerkicu. Upravo je zanosna Irina bila njegova pratnja na Oscarima, a šuškalo se da nije bila nimalo oduševljena nastupom koji se odvijao pred njezinim očima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Glasine o netrpeljivosti prema pjevačici dodatno je potpalila činjenica da ju je Irina prestala slijediti na Instagramu, a dan nakon dodjele zgodni par viđen je u automobilu namrgođenih lica.

"Bradley iskorištava cijelu situaciju kako bi dobio što više medijske pažnje. Od početka je sve pomno isplanirao radi uspjeha filma. Svakim njihovim zajedničkim pojavljivanjem htio je u publici probuditi emocije koje je u njima probudio i film", otkrio je izvor blizak glumcu.

A iako Irini nije drago zbog napisa, slavna manekenka vrlo je samouvjerena te se ne osjeća ugroženo zbog Gage. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Kim Kardshian (Foto: Profimedia) +4 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ni dan danas se ne zna je li prava ili umjetna, no njezina stražnjica baš uvijek privuče poglede

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Getty) +4 Bebe Rexha (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica razljutila oca golotinjom: "Gadiš mi se i ne mogu više podnijeti ovo sramoćenje u javnosti"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) +5 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene