Jesu li pretjerali?

Isplivao video s vjenčanja koje nitko nije očekivao, a zbog scena za odrasle svi su van sebe: "Kako ju nije sram to izvoditi?"

Kourtney Kardashian i Travis Baker - 1 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 1 Alabama Baker/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Baker - 5 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 4 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 3 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 1 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 9 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 5 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 6 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 2 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 3 +2 Kourtney Kardashian Galerija

Travis Baker zubima je skidao podvezicu Kourtney Kardashian na njihovu vjenčanju, a sve je zabilježila njegova 16-godišnja kćer iz prvog braka Alabama Baker.

Kourtney Kardashian i Travis Baker po treći su put izmijenili bračne zavjete i to u bajkovitom talijanskom Portofinu, a nakon intimne ceremonije za članove obitelji svi su se zajedno otputili na poprilično razuzdanu zabavu.

Pogledaj i ovo Scott Disick - 1 pa što mu se dogodilo? Nove fotografije čovjeka koji je nekad ljubio jednu od najpoznatijih žena na svijetu zabrinule su javnost, više uopće ne nalikuje na sebe

Golupčići su slavili u jednom noćnom klubu, a sada je isplivao i video u kojem se vidi da se mladenka iz kratke bijele vjenčanice presvukla u identičnu, ali crne boje, a onda su se prepustili strastima na plesnom podiju. Cijelo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugog, a Travis se potrudio zubima skinuti podvezicu s noge svoje drage, nakon čega su nastavli strastveno plesati i izvijati se.

Video je na društvenim mrežama objavila njegova 16-godišnja kćer iz prvog braka Alabama Baker, a ubrzo su se pojavili brojni komentari šokiranih obožavatelja.

"Dajte ljudi, pretvorili ste vlastito vjenčanje u striptiz", "Neugodno mi je gledati kako se sramote", "Zašto bi bilo koja žena pristala biti striptizeta na vlastitom vjenčanju", "Kako ju nije sram to izvoditi i kad se udaje?", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, par se nakon zaruka u listopadu prošle godine sasvim nenadano odlučio vjenčati, a u brak su ušli u kapelici u Las Vegasu nakon dodjele nagrade Grammy. Vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja, a par je nakon vjenčanja podijelio nekoliko intimnih fotografija na Instagramu. Mjesec dana kasnije zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari, a sve to nakon što su im mnogi predviđali brzi kraj veze i nisu pomišljali da bi mogli razmijeniti bračne zavjete. 

Kourtney je ovo prvi brak iako ima već troje djece s bivšim partnerom Scottom Dissickom s kojim je bila dugi niz godina, dok je Travisu ovo treći brak.

U novim epizodama novog showa koji prati život Kardashianki, prikazuje se pokušaji da začnu dijete, a svi se nadaju kako će ova zvijezda uskoro i objaviti sretne vijesti o trudnoći.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Snježana Schilinger Snježana Schilinger +9 Mladen Grdović Celebrity Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ''Ovo više nije on, želim mu brz oporavak''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene