najava spektakla

Tony Cetinski rasprodao zagrebačku Arenu: "Ovo je najbolji rođendanski poklon, bit će ovo veliko slavlje..."

Tony Cetinski Tony Cetinski Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tony Cetinski In Magazin: Adi Šoše i Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski +19 Tony Cetinski Galerija

Tony Cetinski rasprodao je Arenu Zagreb u kojoj će ujedno i proslaviti svoj 55. rođendan.

Svega par sati dijeli nas od koncerta Tonyja Cetinskog u zagrebačkoj Areni, a karata za večerašnji spektakl više nema.

"U nikada kraćem roku prodaje i kampanje eto uspjeli smo ljudi! Rasprodali smo Arenu Zagreb, najbolji rođendanski poklon. Hvala vam puno za svaku kupljenu ulaznicu. Bit će ovo veliko slavlje" poručio je Tony koji večeras slavi 55. rođendan, ali i 35 godina bogate karijere.

Na publici je samo da se prepusti i uživa u najvećim hitovima poput "Kad žena zavoli", "23. prosinac", "Caruso", "Tebe ne bih mijenjao", "Zbog nje", "Ja sam zaljubljen", "Blago onom tko te ima", te brojnim drugim.

Tony Cetinski ostat će upamćen kao prvi hrvatski pjevač koji je u Areni Zagreb održao dva koncerta zaredom, bilo je to sada već davne 2009.
Arena je impozantna.

"I svojim kolegama želim jednako tako dobre koncerte, jer Arena zaslužuje dobre koncerte i dobri koncerti zaslužuju Arenu", poručio je ranije.

Publika će i večeras imati priliku uživati i u gostima iznenađenja, kao i u fantastičnom audio-vizualnom spektaklu koji je Tony pripremio.

Pogledaji ovo Drugi koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb - 10 Celebrity Brojni poznati na drugom danu vjerskog spektakla u Areni Zagreb, pogledajte tko je sve bio u publici

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 3 inMagazin Nina, Tony i Baby Lasagna priznali su koliko im je vjera promijenila život: ''To je ultimativno nešto i nema ništa iznad toga!''

Pogledaji ovo In Magazin: Tony Cetinski Clubzone Tony Cetinski sprema spektakl u zagrebačkoj Areni, a s publikom će tada ujedno proslaviti i svoj rođendan!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 5 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 4 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 3 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 6 +26 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 7 Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 3 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 +25 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 1 Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene