u svemu skupa

Supruga legendarnog Tonija Kukoča zbog njega se pojavila u javnosti nakon dugo vremena, ona je njegova srednjoškolska ljubav i najveća podrška!

Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Damir Krajac/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč Toni i Renata Kukoč +11 Toni i Renata Kukoč Galerija

Toni Kukoč sa suprugom Renatom prisustvovao je premijeri filma "Magična sedmica" u Sarajevu.

U Sarajevu je u sklopu Internacionalnog sportskog simpozija Simposar održana premijera filma o Toniju Kukoču "Magična sedmica", čiji je autor Sabahudin Baho Topalbečirević.

Naš legendarni košarkaš na premijeri se pojavio sa suprugom Renatom, koja mu je najveća podrška u karijeri, no nemamo je često priliku vidjeti.

Par se upoznao još u srednjoj školi, a vjenčali su se 1992. i godinu dana kasnije preselili u SAD, kada je on postao igrač Chicago Bullsa. Zajedno su dobili dvoje djece; sina Marina koji je rođen 1992. godine, a 1998. dobili su i kćer Stelu.

Toni je u rujnu 2021. godine uvršten u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a tom je prilikom održao emotivan govor osvećen njegovoj obitelji, kojim je suprugu Renatu ganuo do suza.

"Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku. Mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas. Mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te", izjavio je Kukoč, a Renata mu iz publike poslala poljubac.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene