Baš lijepo!

Zaručila se kći Tonija Kukoča, objavio je fotografije prosidbe i zaručničkog prstena koji je dobila: "Kakva sjajna večer"

Toni i Stella Kukoč Toni i Stella Kukoč Toni Kukoč/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Toni i Stella Kukoč - 2 Toni i Stella Kukoč - 3 Toni i Stella Kukoč - 4 Toni i Stella Kukoč - 1 Toni Kukoč - 2 Toni Kukoč - 1 Toni Kukoč - 7 Toni Kukoč - 4 Toni Kukoč - 1 Toni Kukoč - 2 +5 Toni Kukoč - 3 Galerija

Toni Kukoč objavio je na profilu na Instagramu fotografije zaruka svoje kćeri Stelle.

Jedan od naših najboljih košarkaša Toni Kukoč pohvalio se na svom profilu na Instagramu vijestima o zarukama njegove kćeri Stela.

"Kakva sjajna večer", napisao je 54-godišnji Toni uz fotografije Stelle i njezina zaručnika koji je pred nju kleknuo, ali i blještavog prstena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Toni Kukoč (@toni_kukoc7)

"Čestitke", "Drago mi je zbog tebe i obitelji", "Sretno našoj Stelli", "Baš lijepo", "Lijepi su par", "A bit će pireva ili dva u jedan", "Čestitamo svima u obitelji", dio je lijepih želja koje su mu uputili obožavatelji u komentarima.

Toni je braku sa suprugom Renatom osim Stelle dobio i sina Marina koji se također nedavno zaručio, pa lijepih vijesti u njihovoj obitelji stvarno ne nedostaje.

Jedan od javnih događanja na kojem su plijenili pažnju bila je svečanost primanja Tonija u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu. Supruga Renata, koju je košarkaš upoznao dok su još bili u srednjoj školi, i njihovo dvoje djece, koje rijetko imamo priliku vidjeti, iz publike su pratili njegov govor sa suzama u očima.

Kukočeva djeca inače ne vole medijsku pozornost i imaju zatvorene profile na društvenim mrežama, a košarkaš je o svojoj djeci jednom prilikom progovorio za Večernji list.

"Meni je najvažnije da su oni sretni i da su to normalne osobe. I nisu oni trebali trenirati sport zato što im je otac bio poznati sportaš, nego zato što je i sport sredstvo razvoja osobe", kazao je tada te je otkrio i čime se oboje danas bave.

Marin je stariji i rođen je 1992. godine u Splitu. U djetinjstvu je odlučio krenuti očevim stopama te je na račun košarke dobio i stipendiju na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania, no zbog niza ozljeda morao je odustati od sportske karijere i danas radi u marketingu jedne softverske kompanije u Chicagu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić na sebe je stavila najkraću suknju dosad, a zbog prozirne majice nitko je nije mogao prestati gledati!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Roy Dupuis - 6 Roy Dupuis - 4 Roy Dupuis - 5 Roy Dupuis - 3 +9 Roy Dupuis - 2 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene