''Plovim''

Premijera spota: Sirena zaplivala u novom spotu Tomislava Bralića i klape Intrade!

Klapa Intrade, spot Klapa Intrade, spot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klapa Intrade, spot Galerija

Tomislav Bralić i klapa Intrade na ovom Splitskom festivalu otpjevali su pjesmu ''Plovim'', a sada predstavljaju i spot koji su snimili oko otoka Prvića.

Pjesma ''Plovim'' bila je nagrađena na Splitskom festivalu, struka je klapi uručila treću nagradu, čime je klapa nastavila petogodišnji niz uzastopnog osvajanja nagrada na ovom festivalu!

Pogledaj i ovo In Magazin: Tomislav Bralić i Biserka Petrović - 1 evo i zbog koga Majka Dražena Petrovića prisjetila se posebnog trenutka: "Poslije tragedije ja ne pjevam, ali tada sam zapjevala"

Iz klape su rekli kako je pjesma nešto drugačija, nadaju da će sve svidjeti publici onoliko koliko se svidjela njima te bi voljeli da publika otplovi na neko lijepo mjesto slušajući je.

''Spot za pjesmu 'Plovim' snimili smo na starom brodu Lirica, zaplovili smo najljepšim morem na svijetu, uživali, pjevali i plovili. Spot je snimio naš dugogodišnji suradnik Željko Petreš, nadam se da će svi uživati u ljepotama našeg mora i da će se ova pjesma još dugo, dugo pjevati i slušati'', kazao je Tomislav Bralić.

Režiju spota potpisuje dugogodišnji suradnik klape Željko Petreš, koji je u spotu angažirao Doru Divilu koja je odlično utjelovila sirenu i svojim pokretima upotpunila cijeli spot. Kadrovi klape snimljeni su na starom jedrenjaku Lirica oko otoka Prvića kraj Šibenika.

Klapu je razveselila vijest iz Hrvatske diskografske udruge koja je objavila listu najprodavanijih domaćih izdanja za prvih šest mjeseci 2018. godine i na njoj imaju čak dva izdanja, ''Best of - 30 godina'' i ''Arena Pula'' s prošlogodišnjeg koncerta koji su održali u pulskoj areni i sebi ispunili dugogodišnji san!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene