nema ih često skupa

Tko je supruga Alena Islamovića? Upoznali su se kad je imala 16 godina: "Plivali smo kroz bure i trudili se da opstanemo..."

Alen Islamović - 5 Alen Islamović - 5 R.Z./ATAImages/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović sa suprugom - 3 Alen Islamović sa suprugom - 2 Alen Islamović - 6 Alen Islamović - 5 Alen Islamović - 4 Alen Islamović - 3 Alen Islamović - 2 Alen Islamović - 1 Alen Islamović Alen Islamović +14 Alen Islamović Galerija

Alen Islamović sa suprugom se ne pojavljuje često u javnosti, ali su u skladnom braku već dugi niz godina.

Legendarni pjevač Alen Islamović u sedmom je desetljeću života, ali unatoč tome, izgleda puno mlađe. 

65-godišnji Alen se godinama gotovo nimalo nije promijenio, baš kao ni njegov šarm, kojem ni danas brojne obožavateljice ne mogu odoljeti.

Alen je također slovio za jednog od najpoželjnijih muškaraca ovih prostora i malo koja žena je uspjela odoljeti njegovoj karizmi i izgledu, ali njegovo je srce ipak pripalo samo njegovoj supruzi Marjani.

Pogledaji ovo Alen Islamović Celebrity Poslušajte kako je Alen Islamović s uličnim sviračem otpjevao svoj najveći hit u karijeri: ''Svaka čast care!''

Alen i Mariana u javnosti se ne pojavljuju često zajedno, ali u skladnom su braku posljednjih 45 godina i roditelji su 37-godišnje kćeri Une i 30-godišnje Lare, a on je progovorio o njihovu odnosu i otkrio kako su uspjeli sačuvati brak.

"Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam nitko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati", izjavio je Alen jednom prilikom, prenosi Blic.

Pogledaji ovo Alen Islamović Nekad i sad Alen Islamović u sedmom desetljeću života pomalo izaziva nevjericu svojim izgledom, kažu da je vrijeme na njegovoj strani!

Par se upoznao tijekom jednog izlaska u noćnom klubu, a dogodila im se ljubav na prvi pogled.

"Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo ići. Ali, znali smo često putovati zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to. Ako izađemo, oporavljamo se tri dana", izjavila je Marjana za Blic, koja se zbog obitelji odrekla svojeg posla medicinske sestre.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 12 +11 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 11 Celebrity Objavljen je uzrok iznenadne smrti člana kraljevske obitelji, na mjestu događaja pronađen je i pištolj: "Pozvane su hitne službe..."

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec - 2 Martin Kosovec - 3 Martin Kosovec Martin Kosovec - 3 +12 Martin Kosovec - 2 Celebrity Poslušajte kako je mladić o kojemu priča cijela Hrvatska otpjevao Severininu ''štiklu'', ovo je definitivno posebna obrada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene